Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Rješenja za čišćenje Poplave

Nakon poplava , morate djelovati brzo ukloniti nakupljenu vodu i sve opasnosti koje donosi. Često , uklanjanje same vode jenajlakši dio procesa , ali to se mora obaviti što je prije moguće . Sjedeći vode donosi brojne opasnosti za sebe i svoju obitelj , uključujući i potencijalom da se utopiti i ugovaranja ozbiljne infekcije . Mjere opreza

Prije bave bilo poplavljenim područjima svoje kuće , osigurati pristup tom području je ograničena na djecu i kućne ljubimce . Isključite sve električnu energiju i plin u kući prije nego što uđete stajaće vode . Struja se provodi kroz vodu i električnu val , dok ste u vodi mogu dovesti do ozbiljnih ozljeda ili smrti . Don sveodgovarajuće sigurnosne opreme , uključujući gumene čizme i gumene rukavice ; poplavnih voda treba pristupiti kao da je kontaminirano kanalizacije .
Oprema

Kada ste spremni za početak evakuacijom svoj ​​dom od poplavnih voda , investirati u kvalitetnu pumpa . To jenajbrži način da se ukloni voda sebe , iako je to još uvijek može potrajati dosta dugo vremena . Određene mokri usisivači su sposobni za uklanjanje vode , ali njihove male kapacitete bizadatak dosadan i dugotrajan . U osobito lošim okolnostima , možda ćete htjeti angažirati stručnjake za uklanjanje vode iz svoje kuće ; više vode sjedi u svojoj kući ,veći rizik da poza za vas i vašu obitelj .
Floors Čišćenje Nakonpoplava

Ako imate tvrdih podova , isperite ih nakon poplave i špahtle ih ukloniti kontaminirane vode i taloga . Zatim pomiješajte 1 /2 do 3/4 šalice bjelila u 1 litri vode i koristiti ovu smjesu za pranje svih kontaminiranih površina , uključujući podove i zidove . Neka površine ostaju vlažna od ovog izbjeljivač - i - voda mješavine barem 30 minuta prije nego što ih isperite vodom i osušite . Izbjeljivač dezinficira i može deodorize nakon poplave .
Provjera aparati

nakon poplave , provjeriti cjelovitost svih vaših kućanskih aparata i električnih utičnica prije nego što ih koriste . To uključuje uređaje kao što su bojleri , klima uređaji , odjeća perilice i sušilice , peći i drugih uređaja koji rade na plin, ulje ili struju . Iowa State University preporučuje zamjenu malih aparata , umjesto pokušaja da ih popraviti , što je trošak preteže na vrijednosti aparata . Točan vodu štete na većim, skupljim aparatima odmah .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012199.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.