Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Šteta Iz vode procuriti pod kuću

curi voda , ne samo uništiti strukture i stavke unutar svog doma , ali i eksterijera svog doma . Curi voda , interijera i eksterijera , također dovesti do bojenja , gljivica i plijesni oblikovanja , kao i mirise . Curi kanalizacija ili vodovod curenja ispod svoje kuće je jednako destruktivna kao curi krov ili sudoper prepun . Otkriti i popraviti curenje vode iz svoje kuće što je prije moguće . Pejzaž Šteta

gnjecava dvorište je jedna vrsta oštećenjacurenja vode ispod vas kući može izazvati . Voda iz curenja ispod svog doma također može uzrokovati tlo oprati , vodene lokve da se formira itrave sprati . Bilo cvijeće u dvorištu će sprati . Ako je voda i dalje curiti , cijeli dvorište može biti gnjecav i bilo drvo ili grm korijen strukture će početi pogoršava .
Zaklada Šteta

curi cijevi ili druge vode curenja može uzrokovatitlo oko temeljima Vašeg doma da postane slaba i oprati , što je rezultiralo u kućnom naginjanje na jednu stranu . Voda također može uzrokovatitlo da nabubri isama temelj rasti --- stanje poznato kao uzdah . Nakon što se događa uzdah , primijetit ćete pukotine u vašem domu zidova, pukotine duž samog osnutka , vrata i prozora prebacuje na jednu stranu i jednu stranu svog doma tone prema dolje . Ako je vaš dom je sjedio na betonsku ploču kao svoj temelj , primijetit ćeteploča biti viša u sredini i slopping dolje na strane --- poznat kao kupola .
Podrumu oštećenja

curenja vode ispod svoje kuće također može curiti u podrumu , ako je prisutan , a oštetiti podrumu u zidove , pod i sve stavke unutar podrumu . Voda također može uzrokovati podrum da imaju ustajali miris .
Vlažnost

Curenje vode također dovodi do povećanja vlažnosti rezultira plijesni , plijesni i ustajali miris problema . Kao štovoda curi iz svog doma ,vlaga putuje prema gore u svoj dom uzrok zatajenja drva truleži , boje na unutarnjim /vanjskim površinama i raznih respiratornih i zdravstvenih problema .
Otkrivanje i popravak < br >

Pronađite propusna cijev (e) i popraviti ih odmah kako bi štete na minimum . Mjesto navijači ili otvorena sva vrata i izlazi ispod svoje kuće , takoprostor može isušiti .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012209.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.