Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Voda Oštećenje Kuće

šteta Voda u kućama se pojavljuju na više načina . Curi krov , poplave, prasak cijevi ili preplavljen toaleti sve doprinose vode štetu . Čak Temelji se žrtvom stajaće vode kada lokve čine oko kuće . Imajući svoj ​​dom kao vodootporan moguće čuva namještaj i strukturu kuće sigurno i stabilno . Interijer Podovi

Vode se podnice , uključujući tepihe i tvrdog drva , može se dogoditi iz labavog crijeva priključen na stroj za pranje rublja , prasak cijevi za vodu ili kanalizaciju backup . Ključ za minimiziranje štete na podovima je kretati se što je brže moguće ukloniti tekućinu . Tvrdog drva apsorbiraju vodu , nanoseći im da nabubri i kopča , narušili drva daske . Ako voda dospije u tepih jastuk , ona postaje teško ukloniti vlagu i može dovesti do razvoja plijesni .
Početna Zaklada

Kišnica da bazeni oko utemeljenja kuća na kraju nagriza beton , ostavljajući pucaju betonske blokove . Tlo oko kuće treba nagib umjereno daleko od temelja , čime voda lagano pobjegla . Downspouts iz krovne oluke može uzrokovati velike bazene kao oborinske vode stvara spustio na tlo ispod grlića . Stavljanje proširene oluka na downspouts omogućujevode za pobjeći daleko od temelja .
Krovna

curi krov može dovesti u drvnoj truleži i strukturalne štete na dijelovima kuće, ako ne odmah ispraviti . Kao što voda prodire u krov , ona zasićuje drvo rešetki , što je rezultiralo omekšavanje i truljenje drva . Ako se ne popravi , s vremenomcurenja može proširiti , narušili izolaciju i dovodi do razvoja plijesni . Učvršćivanje curi krov samo može značiti zamjenu nekoliko crvenilo , ali , ako se ne pomjeren , može pretvoriti u veliki popravak posao .
Uklanjanje vode

Uklonite vodu čim možete spasiti namještaja i podnih obloga . Posuditi ili iznajmiti mokro /suhi vakuum za uklanjanje vode iz tepiha, vinil podova i tvrdog drva . Pokrenite mokro /suho vac dok voda ne prestane dizanje u spremnik s vodom . Otvorene prozore , uključivanje navijača i ukloniti namještaj i tepihe da se stavi na suncu kako bi im potpuno osuši . Sunce ne samo da pomaže da se osuši stavke , ona također ubija bilo gljivice koje mogu biti pokušaj da se formira .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012210.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.