Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako Seal Pukotine na mokrom betonu

Beton porozan kao što je to i može dopustiti da voda curiti kroz . Nakon što je pukotinu u betonskom podu samo činipogoršati situaciju . Akocrack razvio u podu ili vrt , najbolje je da se popraviti problem što je prije moguće kako bi se spriječilo daljnje otvaranje . Za to vam treba jaku konkretan brtvila . To je ono što vam je potrebno Pretraživati ​​navijače Pretraživati ​​četka za ribanje Screenshot cementa Patch Screenshot Cement
Water Screenshot kist
dvije kante
Scrape
Krpe
prikazati više uputa
1

čekati na području na suho . Krpanje betona koji je mokro ne radi dobro ipatch vjerojatno neće zadržati . Postojirazlog za mokrom podu , da li jecuri ili obilnih kiša . Jeste netko popraviti bilo curenja , ili pričekatida kiša prestane . Podzemne vode će morati da se povuku ili nešto što bi ga zakrpati . Nakon što je kiša prestane ilicurenja je fiksna , pomoći sušenje zajedno postavljanjem navijače da cirkuliraju zrak . Ako postoje prozor , otvoriti ih za cross povjetarcu .
2

piling pod s četkom i isperite vodom dok je još mokra . Extra voda neće povrijediti i izgubiti krhotine mora biti uklonjena prijepopravka može biti pokrenut .
3

Mix cementa i vode u kantu na dosljednost boja . Betona patch u zasebnom kantu , slijedeći upute na pakiranju kako bi se osiguralo uspjeh .
4

Paint mješavinu cementa u pukotinu s kistom . Cement će pomoći obveznica stare podove na novi patch materijala .
5

Ulijte u patch mix dokboja cementa još uvijek svjež . Razina je glatka s struže i obrišite višak . Pustite da se osuši preko noći .
6

Namočite zakrpusutradan malo ga navlažite . To će pomoći izliječiti krpa i otežati . Namočite ga jednom dnevno tijekom tri dana .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012223.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.