Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako Voda Seal jednom podrumu u Washingtonu

vode zapečaćena podrum jesredstvo za svoje kuće ; sprečavanje ulazak vode drži kalup i plijesni iz raste . Potrebno je uzeti vremena za vodom zataljivanja svoj ​​nedovršeni podrum kako bi se osigurala stabilnost svoju kuću i poboljšati svoju ukupnu vrijednost . U Washingtonu , gdjekiša je gotovo uvijek sliva niz ,podrum vode zatvorena je posebno potrebno . Iako ovo možda zvuči kao težak zadatak , voda - brtvljenjepodruma se može obaviti u relativno malu količinu vremena i zahtijeva malo iskustva ostvariti . To je ono što vam je potrebno Screenshot Snaga za suđe Screenshot kit nož
betona Crack Filler Screenshot pečat Voda boje
valjkom
boje ladica
Roller produžetak
Show Više Upute Screenshot
1

Očistite unutrašnjost podrumu korištenja energije za pranje . Koristite toplu vodu za najbolje rezultate i čista na toplom i suhom dana .
2

Otvorite sve prozore . Dopustitepodrum da se suši 48 sata ili dok sve od vlage je otišao .
3

Patch pukotine u podu podruma . Nanesite konkretan crack punilo u svaku pukotinu , pomoću kit nož . Kada se primjenjuje crack punila , provjerite da li gurnuti punila kao duboko u pukotinu kao što možete . Koristite ravni rub kit nož da struže daleko bilo viška punila i izgladio zakrpe , tako da su u ravnini s podom .
4

Dopustitecrack punila se suši 24 sata . < Br >
5

Ulijte vodu ljepilo boje u ladicu . Boja sve zidove podruma pomoću vode brtve boje . Da biste izbjegli ružne kaplje , ne stavi pretjeranu količinu boje na valjak . Boja sve zidove s parnim , temeljite kaput boje . Ako je potrebno, uzmite valjak produžetak do najviše kutove zidova .
6

Boja poda , s početkom u kutu podruma najdalje od stubišta . Boja poda s ravnomjernom sloju vode pečat boje , slikarstvo svoj ​​put prema stubama .
7

Pustite da se boja suši 24 sata prije hodanje u podrumu .
< br >

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012225.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.