Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako biste dobili osloboditi od Podrum Plijesan i Plijesan

Plijesan jegljiva koja uspijeva u velikom vlagom . Plijesan je ranim fazama kalup , prema Savezne agencije za upravljanje izvanrednim situacijama . Kolonije plijesni dogoditi čim 48 sati nakon što jeokruženje smoči . Plijesan može uzrokovati zdravstvene probleme za ljude to izloženi i spore , maleni sjeme kao čestice , ona zrači . Brisanje podrum plijesni i plijesni je najvažnije za sigurnost stanara kuće . To je ono što vam je potrebno
spužve Pretraživati ​​Shop Vac Screenshot deterdženta Screenshot Bleach
Rukavice
Zaštita očiju
respirator Screenshot Obožavatelji ili odvlaživač
Prikazati više uputa
1

ukloniti vodu iz podruma i eliminirati izvor . Pomoću spužve za upijanje i iscijediti male količine vode . Koristite Shop Vac ukloniti veće količine . Prozračiti podrum za uklanjanje vlage . Akoizvor vlage jeslomljena cijev popraviti ga . Poplave situacije mogu biti teže ukloniti i možda ćete morati pokrenuti njen tečaj prije izvora vode se eliminira .
2

Izvadite i bacite svu vlagu upijaju stavke koje su mokre . To uključuje i tepih, tepisi , namještaj i upijajuće građevinske materijale kao što su suhozid ili stropnu ploču .
3

Operite sve ne - porozne površine , puno drvo , beton , metal ili plastika s deterdžentom i miješaju . Koristite oštru četku za pranje materijale . Uklonite sve vode koja se koristi u procesu pranje s Shop Vac se uklonili vlagu u podrumu .
4

dezinficirajte te iste ne- poroznih površina s mješavinom 10 posto izbjeljivača i vode . Dopustiteizbjeljivač smjesu dezinficirati površine oko 10 minuta prije ispiranja čistom vodom . Koristite Shop Vac za uklanjanje vode iz podruma .
5

Pratiti očistiti prostor za oko 48 sati za bilo kakve znakove rasta plijesni . Držite vlažnost niska područja pomoću Ventilatori ili odvlaživač .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012244.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.