Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Voda i štete na imovini

svojstvo može imati oštećenje vodom zbog raznih razloga , uključujući i slomljenih cijevi, poplave , curenja i prosipanja . Destruktivne učinke vode uključuju trulih drva, zapušten čelika i pokvarila zidove . Oštećenje vodom može uzrokovati i značajnu strukturalnu štetu i gubitak imovine , što za posljedicu vrlo skupe popravke za vlasnika nekretnine . Osiguranje može pokriti te troškove , ako je imovina osigurana s politikom koji pokriva štetu vode . Uzrokuje

ozbiljnost vode oštećenja imovine često izravno povezan s uzroku oštećenja . Voda štete nastale od elementarnih nepogoda , kao što su poplave , može izazvati velike štete na imovinu koji zahtijevaju značajne popravke ili potpuni gubitak imovine . Manje vode oštećenje imovine može biti uzrokovan prokišnjava krov , slomljenih cijevi , perilica rublja preljeva , curenja vodovod i napuknutim temeljima .

Efekti

Efekti voda štete na imovinu , kao što su na zidove, podove i krov kuće , mogu biti pogođeni vode nakupilo . Voda u zidovima može dovesti do nakupljanja plijesni , trulim drvenim podovima i zapušten čelika čvora . To su sve zajedničke djelovanja voda štete na imovini . Učinak vode štete od poplava još je teža i može pokvariti cijelu zgradu i dovesti do gubitka cijele imovine .

Opasnosti Kategorije

uzrok oštećenja i određuje kategoriju ugroženostišteta voda ima na ljudsko zdravlje . Oštećenje vodom koji dolazi iz čistih izvora vode , kao što su pranje rublja, kada i umivaonik prelijeva ili slomljena cjevovoda spada u kategoriju 1 vode oštećenja . Teti iz izvora koji sadrže kontaminirane vode s bioloških, kemijskih ili fizikalnih kontaminanata u tekstu sive vode Kategorija 2 voda šteta . Kategorija 3 oštećenje vodom dolazi iz izvora vode sadrži crnu vodu koja sadrži štetne bakterije i gljivice koje mogu dovesti do bolesti .
Restoration & Popravci

vlasništvo obnova i popravak proces nakon što dođe do havarije vode ovisi o stupnju oštećenja imovine . Izvor vode štetu prvo mora biti identificiran , akategorija opasnosti od vode mora biti određena . Akostrukturna šteta je značajna ivoda je opasna za ljudsko zdravlje , evakuirati zgradu dok se ne popravi , a svi tragovi vode opasnog uklonjen . Ovjeren štetu obnove stručnjak trebao biti kontaktirani za procjenu štete . Ako je nekretnina osigurana ,osiguravajuće društvo treba biti kontaktirani za ocjenu oštećenja i primijeniti potrebne koristi sadržane u polici osiguranja za pokriće troškova za popravke . Akonekretnina nije osigurana za vodu štete ,vlasnik će morati platiti račun , i , ovisno o stupnju oštećenja , to može biti prilično skupo .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012249.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.