Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Lista razloga zašto kupaonicu Poplave

Ako čujete prelijevanje vode udaranje poda ili vidjeti tok vode koje izlaze iz pravca vrata kupaonice , to je vjerojatno prekasno da se zaustavi nered u potpunosti. No, razumijevanje zašto je vaša kupaonica potopljena mogao pomoći u sprečavanju katastrofe sljedeći put . Postoji nekoliko različitih razloga zaštokupaonica možda poplava , a to je običnoproblem koji se može spriječiti s malo predumišljaj ili imaju pravo alata na ruci . Klompe

Najvjerojatniji razlog vaše kupaonice potopio je začepljen cijevi . Kad višak toaletni papir ili drugi materijal dobiva visio u cijevi koje vode od wc do glavnih odvodnih vodova , to može izazvativodu za sigurnosno kopiranje u WC do preljeva i poplavljuje kupaonicu .

Problem s WC klompe je daprva reakcija mnogih ljudi kadawc ne ispirite ispravno je da je ponovno u istoj razini . To samo dodaje da je problem i uzrokuje WC popuniti i preliti brže . Kako bi spriječili ovakve poplave najbolji način je da koristite klip ili bušilica izbiti začepiti tako da voda može teći dalje od WC lako . Nakon što je razina spušta ,wc se može isprati ponovno poslati više vode niz cijev u potpunosti jasnalinija .
Burst Cijevi

Jedan odnajozbiljnijih kupaonica poplave problemi se praska cijevi . Razlog je to štoje katastrofa jer se često događa kad nitko nije kod kuće . Tijekom hladnog vremena , vodovodnih cijevi u vašem domu mogu postati zamrznuta . U vodu pretvara u led i širi , uzrokujući pukotinu u cijevi . To je popuštanje pritiska šalje voda teče izravno u dom . To je problem, vjerojatno će štrajk izložene cijevi , kao što su one ispod sudopera akotopline u kući je stao tijekom hladnog vremena kad nitko nije kod kuće . Najbolji način da se spriječi ovu poplavu je napustiti svoju toplinu na stermostat postavljen ne niže od 55 stupnjeva . Otvaranje ormara pustiti u toplijem zraku mogu također pomoći .
Nemar

Jedan potencijalni uzrok za kupaonicu poplava je jednostavno nemarno ponašanje . Ako radite u kadu za sebe ili dijete i telefon zazvoni , a to je punjenje , primjerice ,vodu neće se zaustaviti samo zatokada je puna . Ovo ili stotine drugih potencijalnih smetnji mogao izazvati poplave . Isto tako , nije uvijek pratila djeca koja su četkanje zubi , pranje ruku ili čak popunjavanje toaletni papir u WC može dovesti do poplava u kupaonici . To možda ne čini zlonamjerni uopće malom djetetu da ispadne mokar ručnik u sudoper i držite vodu . To platno moglo začepiti odvod ivoda će nastaviti napuniti sudoper dok ne formira vodopad na pod .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012251.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.