Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako držati kalup od Razvijanje u podrumu Nakon potopa

poplava može biti poražavajući za kuće , što uzrokuje velike količine štete , dok su poplavne vode su prisutne . No,pravi posao počinje nakon što se voda povukla , pogotovo u podrumu svoje kuće . Vlaga u podrumu brzo će rasti plijesni ako se ne suši i rješavati odmah . Plijesan jealergen koji može uzrokovati napade astme i kihanjem , ako se ne brine odmah . Čišćenje podruma brzo će smanjiti štetu na zidovima i podu . To je ono što vam je potrebno Screenshot Svjetiljka Screenshot tepih dezinficijens Screenshot borax Screenshot pranje posuđa deterdžentom
kloriranih izbjeljivač Srpski krpe Pretraživati ​​Water
Fan
Dehumidifier
< br > Prikaži više uputa
1

Nazovite svoj ​​lokalni komunalnih dobavljača da imaju struju za podrum zaporne akosklopka je u poplavljenom podrumu . Provjerite stanje u podrumu s svjetiljku i ne udariti bilo utakmica dokplinom provjerava vaše komunalnih usluga.
2

Bacite sve apsorpcijskih materijala, kao što su tkanine , budući da je voda od poplava mogu biti onečišćene otpadne vode .
3

Uklonite sve zasićene tepihe i isperite ih s tepiha dezinfekciju . Ostavite tepihe van da se suši .
4

ukloniti vodu iz podruma pomoću kante ili pumpu . Odložite vode u skladu s lokalnim zakonima zaštite okoliša agencije .
5

pročešljati bilo nakupljene vode s raspoloživog grimase jednompodrumu je iscrpljen .
6

Pomiješajte 5 do 10 posto boraks i pranje suđa tekućine . Razrijediti smjesu s vodom . Pročišćavati sve drvene površine sa smjesom ih dezinficirati . Umočite krpu u rješenje i pročišćavati dolje površine . Isperite grimase u kantu napuni s čistom , toplom vodom .
7

Pomiješajte 1 šalicu klorirana izbjeljivač u 1 litri vode . Pročišćavati dolje sve ostale površine s ovom smjesom i isperite grimase kao i prije .
8

otvoriti prozore za pomoć u sušenju . Postavite ventilator ispred prozora povećati cirkulaciju .
9

Postavite odvlaživač prema uputama uređaja za uklanjanje vlage iz zraka .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012253.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.