Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Uklanjanje Kanalizacija Voda

Blokirani domaćinstva vodovodne cijevi može dovesti do kanalizacije backup . Kad kanalizacija prelijeva u vašem domu može uzrokovati mnoštvo problema, uključujući i izloženost virusima i bolesti . Važno je očistiti otpadne vode brzo . Učinci

Prema Agenciji za zaštitu okoliša , neki kanalizacijski povezanih bolesti su gastroenteritis , grčevi u trbuhu , proljev , povraćanje, kolere i Giardiasis . Zračnu mikroorganizmi mogu se udiše ili proguta nakon kontakta s rukama . Otvoreni rez ili osip mogu zaraziti i natečene .

Metode

pumpa se može koristiti za ispumpavanje vode iz kanalizacije i na nižoj razini daleko od svog kući. Mnogi čišćenje tepiha tvrtke mogu se pozvao na hitne odvodnje uklanjanje vode . Tepih čistač će izvući vodu iz svojih podova i tepiha i izbaciti ga iz kuće ili ureda .
Cleanup

dezinfekciju područje je potrebno nakon čišćenje kako bi se osiguralo da se bakterije i virusi ne ostane . Deodorizacijski se koristi za uklanjanje bilo koji zaostaje mirise , iodvlaživač će ukloniti svu vlagu ostao u zraku . Tepih često ukloniti kako bi se izbjeglo uvođenje plijesni .
Prevencija i rješenje

najbolji način eliminira otpadne vode na leći u svoj dom je prevencija . Izbjegavajte polijevanje masnoću u svoje umivaonika . Instalirajte drenažu zamke kako bi se spriječilo dlaka iz ide u odvod . Ne ispuštati velike količine toaletnog papira , i raspolagati ženstvenih proizvoda u smeće vrećicu .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012258.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.