Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Glavni uzroci vlažnom podrumu

Kao kuća početi s dobi , jedna od prvih stvari koje idu jehidroizolacija sustav . Čak iu kućama koje nisu jako stara , problemi mogu nastati koje uzrokuju mokri podrume , a uzroci se razlikuju . Vlažnom podrumu se mora što prije riješiti . Bez obzira koliko teška je ,problem će se samo pogoršati . Mokro Podrum može dovesti do plijesni , pa čak i oštetiti temelje kuće . Propuštanje

U mnogim domovima ,uzrok vlažnom podrumu curi . Pod ili zidove može i curiti . To je osobitoslučaj s starijim kućama . Površinske vode može trknuti temeljni zidovi . Jedan pokazatelj da jeuzrok u vlažnom podrumu jecurenja je da će biti sve mokro nakon kiše tuš .
Kanalizacija Voda

mokro Podrum može biti uzrokovano od strane backup oborinskih voda u kanalizacijski odvod temeljca . Rezultat se često može izazvati opasnosti za zdravlje , od bakterija i plijesni , kao i na postojeće skupih troškova za pravilnu profesionalnog čišćenja . Kadkanalizacijska voda rikvercu u kući je temelj mozgova , što znači dakod kuće spojen na komunalnog sustava kanalizacije . Ako to nije povezano , to nijeuzrok vlažnom podrumu .
Kondenzacija

Kondenzacija jerelativno čest uzrok vlažnom podrumu , pogotovo tijekom ljeta . Kada setopli zrak hladi , ona mora pustiti vlagu . U podrumu , kondenzacija se događa kada se to vlažan i topao zrak dođe u dodir s hladnim podrumskim zidovima . Kapljice se formira , stvara pravo okruženje za vlažnom ili mokrom podrumu .
Poplava

prirodnih katastrofa , kao što su poplave , može uzrokovati vlažnom podrumu . Ovisno o težini potopa , to može biti dva do tri centimetara vode ili to može biti nekoliko metara vode . Nakonpodrum je oštećena poplava vode , to će trebati vremena , novca i energije kako bi ga vratili .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012260.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.