Savjeti o poplava opstanak

Poplavne vode može uzrokovati štetu na svemu oko njih . Kuće su jedan od najčešćih struktura pasti kao žrtva poplava štetu . Poplava osiguranje je jedan način na koji možete zaštititi svoj ​​dom i pripremiti se za poplave . Još jedan način da se bore protiv poplava devastacije je da sebe i svoju obitelj o pravilnom načine za poplava hitnim educirati . Pripremiti unaprijed

Pripremite se za poplave koje imaju odgovarajuće opreme i znajući što učiniti u hitnim slučajevima poplava , kako bi bili sigurni vaša obitelj je sigurno . Kad se krećete u novi dom ili kupiti zemljište , te bi trebao znati povijest područja . Jeste li živi u zoni poplava ? Jekuću ili zemljište imali povijest poplava ? Jepodručje sklona jakih kiša ? Ako je odgovor na bilo koje od ovih pitanja potvrdan , onda vam treba naoružati se pravim alatima i poduzeti potrebne mjere opreza kako bi se pripremili za hitne poplava . Ovdje su neke uobičajene načine kako bi zaštitili svoju imovinu unaprijed : Visina , poplava barijere , mokro i suho poplava za impregnaciju i čepovima za odvod . Ostali materijal za imati pri ruci u slučaju poplave su vrećama pijeska , plastična folija , ručnici i građa . To jedobra ideja da bi dragocjenosti u posudama vodootporne kako bi ih zaštitili od oštećenja vodom .
Poplava osiguranje

poplava osiguranje je potrebno , ako živite u poplavi zoni , ali to osiguranje jedobra ideja za bilo koji homeowner . Police osiguranja većina kuće ' ne uključuju štete od poplava , tako dodajući osiguranje od poplava na svoj homeowner police osiguranja jemudar izbor koji vam može uštedjeti mnogo novca i stresa . Iako je naknada za štetu uvijek ne pružaju način da zamijeni sve što je izgubio u katastrofu , to može ublažiti neke od tereta .
Indoors tijekom poplave

Ako ste unutar svoje kuće tijekom poplave , važno je isključiti struju i plin po glavnim isključivanjem područja . Nemojte pokušati iskoristiti sve aparate , pogotovo ako su mokri . Ispunite neke spremnici vode čistom vodom , a zatim isključiti vodu na glavnom zapornog točke . Izlazi iz kuće na suhom mjestu , ali ne pokušati hodati ili plivati ​​kroz duboku ili brzo - voda u pokretu . Rizik od utapanja je visoka tijekom opsežnog poplava . Držite sve dalje od vodova , električnih žica i aparata .
Otvorenom Tijekompoplava

Kad opuštanje ili odmor na otvorenom , držati oko na vrijeme i ostati informirani slušajući radio ili provjeravanje vremenske gledati postaja . Ako ste na otvorenom tijekom poplava , ondanajbolja stvar za učiniti je pokušati dobiti na viši teren bez sebe ili svoju obitelj stavljajući u opasnost . Nemojte pokušati voziti iako poplavnih voda , jer teče voda je vrlo varljiv , a vi ne može točno procijeniti dubinu vode ili stanje tla ispod . Ako ste u opasnosti , onda ćete morati napustiti svoje stvari , uključujući i svoje vozilo , oprema za kampiranje , itd. , iza i dobiti iz putu vode .
Nakonpoplava

Nikada se vratiti oštećenim područjima , osim ako se smatra od strane vlasti da bude siguran . Nemojte piti vodu iz slavine odmah nakon što je došlo dopoplava ili jesti hranu koja je bila pod utjecajem poplavnih voda . Budite oprezni o tome što učiniti da se ukloni voda od poplava iz svoje kuće . Akovoda ne treba, onda to može izazvati više štete na imovini . Jestekvalificirani poplava inspektor procijeniti štetu i uputiti vas o tome kako to popraviti . Dezinficirajte ili zanemariti poplava oštećene stavke . Zbog poplavnih voda može uključivati ​​neprerađenih otpadnih voda i kemikalije , ilioštećenje vodom može uzrokovati kalup u obliku , to je običnomudar izbor pokušati zamijeniti većinu poplava oštećene stavke .

Connecticut Smjernice za kalup za dokidanje izvođačima

Connecticut Odjel za javno zdravstvo ( DPH ) objavljuje smjernice za kalup za dokidanje izvođačima koje preporučuju protokole za rad za smanjivanje emisija . Međutim ,DPH napominje dainformacije u ovim smjernicama ne predstavljaju državne propise za

Více >