Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Pravilan način da Instalirajte pumpa

Ako odlučite instalirati podrum pumpa , radi posao sami mogu uštedjeti novac . Poplava sklone podrumu može dovesti do gljivica i plijesni i izazvati skupe štete vode . Ispravno instaliran pumpa će vam pomoći ispraviti problem curenja vode . To je ono što vam je potrebno Srpski traka mjera
električne utičnice
Electric udarni čekić
lopatu
sump bazena , 22 cm dubine i 18 cm u promjeru
Filter tkanine
3/8 - inčni šljunčana
beton
kolica ili miješa kanta
Motika
lopaticom Screenshot Electric potopne pumpa
1 1/2-inch PVC cijevi adapter
PVC cijevi , raspored 40 < br > PVC cijevi rezač
PVC cementa
1 1/2-inch nepovratni ventil
nepovratni ventil gumene spojke i podudaranje obujmice crijeva

pokazati više upute Pretraživati ​​Priprema
< br > 1

postavite pumpa u podrumu , u blizini utičnicu i oko osam centimetara od zida .
2

Mjera i označiti kvadrat ili krug oko 6 centimetara veće nego opseg Save je .
3

razbiti i ukloniti beton iz područja s alatom za rušenje .
4

Digšupljine dovoljno duboko za vrh taložniku bazena sjediti u ravnini s podom , koristeći lopatu .
5

Surround izvan bazena s filter tkanine . Smjestite ga u sredini rupe .
6

Napunite otvoreni prostor oko bazena s 3/8-inch šljunka na u roku od 3 inča u suterenu . Koristite drvo plovak ili kratki komad staro drvo čak i iz šljunka vrh .
7

Mix betona prema uputama proizvođača . Ulijte betona iznad šljunkovita područje, razini s podom . Koristite lopaticu za izjednačavanje betona . Pustite da se osuši za dva dana .
Instalacija
8

ruku - nit PVC cijevi adapter u pumpi tlačni priključak (koji se nalazi na strani pumpe ) dok je topao . Zategnite adapter s kliještima .
9

Izrežite komad PVC cijevi rasti oko tri centimetara iznad vrha bazena . Stavite ga na adapter i zalijepi ga na mjesto s PVC cementa , slijedeći upute proizvoda .
10

Spojite nepovratni ventil na PVC cijevi , sastrelicom nepovratni ventil prema gore . Osigurajte ga s gumenim spojke i obujmicom .
11

Postavite pumpa u bazenu . Postavite ga tako da je pumpa je float ne dodiruje zid bazena . To omogućujeplovak za pomicanje gore -dolje slobodno.
12

Spojite vertikalnu PVC drenažne cijevi na gornjem dijelu nepovratni ventil . Osigurajte ga na mjestu s gumenim spojke i obujmicom . Vertikalni drenažne cijevi dosegne podrumske rogove.
13

Izbušite rupu kroz obruč greda na vanjskoj strani kuće . Poravnajte rupu s vertikalnom drenažne cijevi . Povucite PVC cijevi kroz rupu vodoravno , na vanjskoj strani kuće .
14

Spojite unutarnji dio cijevi na vertikalnu odvodnu cijev , pomoću kut lakat 90 stupnjeva dolikuje . Ljepilo lakat u mjestu s PVC cementa . Trim off vertikalne cijevi ako je to potrebno radi pravilnog usklađivanja cijevi .
15

Testirajte pumpu . Uključite ga u strujnu utičnicu . Ulijte dovoljno vode u bazenu okna da bi uspon ventila i kick crpku na . Pumpa treba isključiti kad se voda povlači .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012273.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.