Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako ukloniti hrđe sa Silver

Rust može napravitiinače lijep komad srebra izgleda običan . Njega ide u crafting tih srebrnjaka , tako da je vrijeme da bi se pravilno ih čistiti je dobro isplati na kraju . Uklanjanje hrđe iz srebra može biti učinjeno pomoću kućanskih aparata i malo strpljenja . Koristeći odgovarajuće metode ,hrđa će biti povijest , tako da se poljski srebro natrag do savršenstva . To je ono što vam je potrebno
staklenu zdjelu Screenshot octa
destiliranom vodom
izbjeljivanje pastu za zube
četkicu ( opcionalno )
Prikazati više uputa
1

Ulijte ocat u posudu dovoljno veliku da upije sve što srebrnjaka koje je potrebno čistiti . Dopustitesrebro sjediti najmanje dva sata . Prema mojim Rust uklanjanje , hrđa će nestati iz srebra na ovaj način.
2

Nježno masirajte zapušten mrlje s četkicom za zube i pastu za zube . Prema Ecocyle , pasta za zube čini veliki srebrni čistač jer sadrži sodu bikarbonu , netoksične sredstvo za čišćenje .
3

Isperite srebro s destiliranom vodom nakon štoje uklonjena hrđa . Prema mojim Rust uklanjanje , to će spriječiti daljnje štete na stavku , jer voda iz slavine običan sadrži kemikalije koje su loše za srebro .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012275.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.