Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Stvari Pregledajte u poplavljenom podrumu

poplavljen podrum jeskupo glavobolja , u najboljem slučaju , izdravstveni rizik u najgorem slučaju. Nakon neposrednoj čišćenje , morat ćete saznati što je oštećen nepopravljiv u svom podrumu potopom . Nažalost , ako jepoplava bila vrlo teškim ili sadržane kanalizacija, to može biti gotovo sve . Tepih

Ako imate gotov podrum, ili dnevnoj sobi ili den u svom podrumu , što može imati tepih na podu . Ako je to bilaozbiljna poplave , u kojima kanalizacije postala pomiješana s poplavnih voda , vjerojatno ne želite tepih u svojoj kući više . Ako je potopljena s relativno čistom vodom , a to jevrlo poseban tepih , možda ćete biti u mogućnosti da ga spasiti tako da ga suho pranje .

Peći

Mnogi peći instalirani na blokove u podrumu , tako da neće biti pogođeni privremenom poplavi 4 ili 6 inča . Ako ste imali kakve poplave koje ispunjava podrum , vaša peć vjerojatno je ozbiljno oštećena . Uostalomvoda povlači , uzmite vrata za pristup off peći i staviti ventilator u podrumu ili puzati prostora da se osuši stvari koliko god je to moguće . Ako je vaša peć je stara , to bi moglo bitidobro vrijeme da ga zamijeni . Jestepeć stručnjak ga pregledati i preporučiti popravke ili zamjenu . Na samom kraju , vjerojatno će vam trebati zamijeniti električne komponente .
Kanalizacija Line

Nakon što se voda povukla , uzeti dobar pogled na svoje kanalizacijska cijev , odvoda i bilo koji drugi podrum vodovod . Jeste netko pokrenuti vode na kat i isperite WC dok promatrate cijev u podrumu . Sve dok nije bilo pomicanja vaše kuće ili velikih predmeta plutajuće oko , vaš kanalizacija linija trebalo biti sve u redu , ali morate potvrditi da prije stavljanja novca na popravke u podrumu .
< Br > Vlasništvo

Mnogi ljudi koriste podrume za pohranu , a ovisno o tome što ste tu , daleko od toga mogao biti uništen u poplavi . Posjede koji su pohranjeni u zatvorenoj plastičnoj posudi , vjerojatno će preživjeti , jer će plastike i vodootporne predmeta . Knjige i odjeća morati biti odbačena . Potražite kalup formira nakon poplava na svim stavkama koje su bile u podrumu i na zidovi, pod i strop .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016012278.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.