Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako spriječiti & Pripremite se za potencijalnog potopa

Sprečavanje ili se pripremaju za poplave može biti zastrašujuće i izazovna , kao i poplave mogu dogoditi vrlo brzo i uništiti sve što posjedujete u roku od nekoliko minuta . Ne postoji ništa što možete učiniti kako bi spriječili poplavu i morate učiniti ono što mogu da se pripreme za to . Glavna stvar koju treba zapamtiti kada se bave s poplavom je u tome što morate uzeti u obzir svoje osobne sigurnosti i sigurnosti svojih najmilijih , iznad svega . Ako vaši preventivne mjere ne uspiju , pa se ne ustručavajte se evakuiraju . Upute Screenshot
1

Pripremite plan katastrofa . To bi trebalo biti učinjeno prije nego što je opasnost od poplave ikada udari . Shvatiti gdje će ići , akopoplava prijeti svoj ​​dom , gdje je sve svoje podatke osiguranje je i kako lako možete pristupiti ga , ono što možete uzeti i ono što se mora ostaviti iza sebe i sve metode prevencije možda morati zaštititi svoj ​​dom i posao, kao što su vrećama pijeska ili čovjekom jaraka oko vašeg strukture . Nabavite sve na papir , tako da imate referentnu točku kada je katastrofa stikes .
2

Kupnja resursa materijali i unaprijed . U stvari , isplati se nagomilati na hitne zalihe i unaprijed predviđenim opasnosti od poplava . Kupnja vrećama pijeska , kopanje materijala ( u slučaju da je potrebno da kopaju rov oko kuće ili posao ) , voda , svjetiljke , baterije ,vrijeme radio i bilo što drugo što bi moglo trebati preživjeti prirodnu katastrofu .

3

Pack hitan torbu . Ova torba treba pohraniti na sigurno , lako dostupnom mjestu . To bi trebao sadržavati deke , nekoliko promjena odjeće , ne- pokvarljivu hranu , prve pomoći i potrebnih medicinskih pomagala (kao što su važne lijekove, inhalatore za astmu i predmeta koje je priroda ) , gotovina , pomagala potrebna za kućne ljubimce i bilo što drugo što je potrebno opstati samostalno
4

Isplanirajte evakuacijski put rano . . Možete koristiti GPS na mobitel , ali zadržati tradicionalni kartu pri ruci u slučaju da vaš elektronički opcije uspjeti . Plan barem dvije različite rute u slučaju da poplava je na čelu u smjeru jedne od svojih planiranih putova .
5

Mjesto vrećama pijeska oko Vaš dom ili poslovni , ako poplava jeneposredna prijetnja . Ovisno o dubini vode , možda ćete morati slagati vreće s pijeskom nekoliko metara visok . Također bi mogli iskopati rov oko strukture pokušati držati vodu od ulaska . Međutim , budite sigurni da znate da je voda jedan od najvažnijih destruktivne snage na zemlji , au slučaju poplave , ponekad i vrećama pijeska su ne odgovaraju za agresivnost vode .
6

premjestiti sve na uzvisinu . Ako imate tavan ili gornji kat u vašem domu , kretati što više svojih posjeda tamo gore što je više moguće . Šanse su , ako jepoplava nije previše ekstremna , postoji mogućnost da se barem spasiti dijelove vašeg doma ili neke svoje stvari .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070518.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.