Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Prirodni tretmani za crne kalup

Crna plijesan , ili Stachybotrys chartarum , uspijeva u vlažnim , toplim područjima kao što su kupaonice, kuhinje i praonice . Inhalacijski crna plijesan uzrokuje zdravstvene probleme koji mogu - u najgorem slučaju scenarija - dovesti do smrti . Ovaj otrovne plijesni je zelenkasto - crna i oportunistički . Provjerite jeste li uklonili sve znakove kalup , i raspolagati svojim čišćenje materijala odgovorno. Postoje prirodne tretmane da biste dobili osloboditi od crne plijesni . Suhivlage

ukloniti vlagu koja ga hrani . Provjerite curi cijevi , stajaćice , mokra izolacije , sporih kanalizaciju i bilo kojeg drugog izvora koji će zadržati vodu na raspolaganju . Otvorene tuš zavjese sljedeće tušem pa voda ne drže u naborima plastike . Obrišite dolje zidova , brojila i bilo koje drugo mjesto gdje je voda bazena .
Silver i Tea Tree Oil

Ako vaši plijesni mrlje nisu opsežne i ograničene samo na površinama , čisti okolno područje s mješavinom koloidnom srebru i ulja čajevca . Mix 10 kapi eterično ulje čajevca sa 2 oz . 16 dijelova na milijun, koloidno srebro i 16 oz . čista izvorska voda . Protresite energično prije prskanje ili polijevanje malu količinu na krpu . Utrljajte područje temeljito dok su sve točke otišao . Obrišite površinu suhom krpom i ostaviti . Čajevca i srebro ne samo da će ubiti kalup i spore , ali to će također pomoći da se spriječi njegov povratak .
Plijesan na tuš zavjese

Ako imate područje izvan svog doma , gdje možete objesiti vaše zavjesu za čišćenje , grupirati ga tako da se sva područja plijesni zagađene su unutar paketu . Uzmi ga van , i objesiti ga na suncu prije prskanja svoj ​​zavjesu s koloidnom srebru i ulje čajevca smjesu . Ostavite smjesu na 10 minuta prije ispiranja zahvaćeno područje . Isperite očistiti područje , a opet sprej zavjesu s mix . Ostavite da se osuši na suncu prije nego što ga visi natrag u kupaonicu .
Uklanjanje kalup

Ako imate suhozidom koji je vlažno ili je bio izloženproširena razdoblje od vlage , uklonite suhozidom i zamijeniti ga s novim materijalom . Kalup vjerojatno je ugrađen u suhozid , te zamjene to će bitinajučinkovitiji i ekonomičan način za uklanjanje plijesni . Ukratko opisali to područje prije početka uklanjanje građevinskog materijala . Pokrijte klima kanale , prozori i vrata s teškim kolosijek plastike i trake u mjestu . Nosite hepa i pelud -dokaz masku kako bi se spriječilo disanja u kalup . Raščistiti sve zahvaćena područja , i zamotajte komada u plastičnim . Čišćenje plijesni mrlje koje vidite na privjescima i podova s plijesni - ubojstvo tvari , poput srebrne koloidne i čajevca mix ulja . Put do novog suhozidom , i prefarbati ili retile područje . Odložite sve koji su bili u dodiru s plijesni , i prozračite sobu u vanjski prostor kako bi se spriječilo spore plijesni kontaminira ostatak kuće .
Bleach Voda Rješenje
< p > Pomiješajte 2 c . izbjeljivati ​​sa 112 oz . Voda stvoriti izbjeljivač rješenje . Stavite u prskalica bocu i sprej . Pobrinite se da ne kaplje na tkaninama . Uključite lampe za sunčanje , i dopustitida se osuši površina pod lampom .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070522.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.