Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Voda šteta od nabujali WC

Prizor vode raste sve više i više u svoj WC školjku može biti zastrašujuće . Ne samo da ćete imati nered za čišćenje , ako preljeva , alipoplava također može uzrokovati oštećenje vodom . Šteta

Voda šteta može nastati od poplava u vašoj kupaonici . Ako imate vinil podova , to može biti namočen , kao što se može drvenih ispraznošću . Voda može zavući ispod vinila i oštećenja drvenih podova ispod njega . Akokupaonica se nalazi na drugom katu ,strop prostorije ispod kupaonice može biti oštećen od strane vode , u skladu sa " za prvo homeowner Survival Guide . "
Popravak
< br >

Uklanjanje vode i sušenje ugrožena područja što je brže moguće jeprvi korak u popravljanje štete . Obožavatelji mogu ubrzati proces , prema " prirodnu povijest otrovne plijesni . " Ako vinil počelo uvijati, to će morati biti zamijenjena . Suhozidom od stropa se također može zamijeniti , a strop obojati .

Razmatranja

popravak oštećenja vode je ključ za izbjegavanje potencijal za rast plijesni . Možete oprati dolje vlažnih drvenih površina s mješavinom 1/2 šalice bjelila u jedan galon vode kako bi se spriječilo spore plijesni iz raste , a zatim osušite područje temeljito . Instaliranje zaporni ventil na WC -a vodoopskrbu olakšat će vam spriječiti poplavu akowc opet nabuja u budućnosti .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070523.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.