Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Voda šteta Restauracija Savjet

Vraćanje vodom oštećene stavke jeproces koji se mora učiniti odmah kako bi spriječio rast plijesni . Što duže čekate liječiti stavke ,manja je vjerojatnost da ih možete vratiti . Brzo čišćenje je također bitno da se smanji rizik od plijesni , zdravstveni rizik , raste u vašem domu . Trebali suho stavke unutar 24 do 48 sati , ako je moguće . Uklanjanje vode

Koristite krpu ili ručnici apsorbirati što više vode kao što možete . Uključite strop i prozor navijača kako bi se ubrzao proces sušenja . Ako je tijekom hladnijih mjeseci , pojačajte toplinu u vaš dom kako bi se suhe stvari i dehumidify područja . Štete od poplava i šteta od vode uzrokovane nabujali WC ili curenja negdje drugo u svom domu često pokrivena vaše osiguravajuće kuće . Općenito , ako pozvati svoje osiguravajuće društvo , to će kontaktirati vodom restauraciju tvrtku izvući heavy - duty navijače da ubrzate eliminaciju vlage u Vašem domu . Tvrtka će također koristiti ili vam opskrbu s vakuum ekstrakcija vode .

Knjige i papirnatih dokumenata

Uklonite knjiga i bilo koje druge proizvode od papira iz izvora vode odmah. Osušite ih s ručnicima , i stavite ih u području gdje će primiti ventilaciju s ventilatorom ili otvoreni prozor . Ako dokumenti su važni , fotokopirati ih , ako oni ne mogu biti spremljene za buduću uporabu . Stand up knjigu , i stavite suhe papirnate ručnike između stranicama na nekoliko mjesta . Zamijenite papirnate ručnike često sa suhim one , i flip knjigu na drugom kraju . Nakon što su knjige suha , oni mogu biti deformiran . Rješenje to slaganje mnoge knjige na vrhu svake druge, i postavljanje teških utega na vrhu dimnjaka kako bi im povratak u izvorni oblik .
Parket
< p > Ako imate štetu tepih uzrokovane kanalizacije backup , uklonite tepih i padding i odbaciti ga . Operite katu s otopinom deterdženta , dobro isperite i ostavite da se dobro osuši . Ako je oštećenje voda u malom prostoru , odbaciti tepih padding i koristiti postupak ekstrakcije vakuumu da se ukloni voda iz tepiha . Iznajmljivanjeprofesionalni za čišćenje tepiha , ili šampon ga sami . Najam odvlaživač , i koristiti fanove da ubrza proces sušenja . Za linoleum , vinil, ili druge vrste podova s šteta od vode , koristiti vakuum ekstrakcija vode kako biste uklonili višak vlage nakon što ga krpom . Očistite katu s blagim deterdžentom i vodom . Pojačajte toplinu u vaš dom , ili koristiti odvlaživač i navijače da se osuši podnice . Pazite da ispod podnice nije mokro ; ako je to , morat ćete se obratitiprofesionalna , ili suha ispod nje sebe da spriječi rast plijesni .
tapecirani namještaj

Akovoda šteta je zbog poplava , kanalizacija backup , prodora podzemne vode , ili curi krov , morat ćete raspolagati namještaja . Inače , koristiti vakuum ekstrakcija vode za uklanjanje vode iz svog tapeciranog namještaja . Koristite smanjivanje vlage , obožavatelji, ili grijači za suho presvlake . Ako jetopao , sunčan dan , postavite namještaj izvana kako bi se ubrzao proces . Ako mislite da nećete potpuno osuši prije 48 sati , konzultirati obnove vode tvrtku , i pitati za savjet .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070526.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.