Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Znakove šteta od vode u podrumu

dobro održavan podrum osigurava prostor za pohranu ili rekreaciju . Međutim , kada voda ulazi u podrum može uzrokovati nekoliko problema . Stavke pohranjene u podrumu može se oštetiti od prekomjerne vode ili plijesni . Povećanje vlažnosti mogu prouzročiti zdravstvene probleme za ljude koji uživaju u prostor . Što je još gore , prekomjerna voda će oštetiti vaš dom dekor i dovesti do strukturnih problema . Provjerite svoj ​​podrum znakove šteta od vode kako bi se utvrdilo da li je vaš prostor je u opasnosti . Efforescence

bijeli , slano Ostatak poznat kao efforescence pojavljuje na betonskim površinama kad voda curi u svoj podrum . Voda otapa minerale , ostavljajući iza depozita u obliku efforescent kristala . Efforescence je običnoestetski problem , a ne u opasnosti , ako ukloniti odmah , što može biti ostvaren kroz pjeskarenje . Međutim , kada se kristali rastu i šire se u podrumu , što može dovesti do problema poznatog kao napuknuta. Ljuštenja događa kadapovršina betona počne guliti ili pahuljica . Kad ljuštenja se ignorira i ne liječi , betonskih površina raspasti i raspasti .
Plijesan

Plijesan spore potrebna vlaga za preživljavanje . Podrumima pate od oštećenja vode obično sadrže spore plijesni zbog vode infiltrira iz vanjskog izvora ili unutarnjih curenja vodovod . Iako plijesni može biti bilo koje boje , identificirati kalup ustajao miris . Plijesan će promijeniti boju ili nestati ako ispadne malu količinu bjelila na vrhu . Ignoriranje prisutnost plijesni u svom podrumu će izazvati spore rasti i privući gljive . U vlažnom podrumu , gljivice će uzrokovati truljenje strukturalne štete , pogotovo ako tvoj podrum sadrži drva . Da biste to izbjegli , očistiti kalup dok ona postoji u malim količinama . Koristite kućanstva deterdžent i uvijek nosite zaštitnu opremu , kao što su gumene rukavice i masku . Za opsežnog plijesni , poziv profesionalnog za procjenu štete i izvadite iz kalupa . Da biste spriječili pojavu pljesni , popraviti sve curenje vode koje infiltriraju svoj ​​podrum i dobili osloboditi od stajaće vode .
Mrlje

namještaj s metalnim nogama će popustiti kad je izložen u vodu , što uzrokuje mrlje na betonu ili tepiha . Pregledajte obojenoj Tepih piling leđa zahvaćeno područje i provjeru ispod padding za zarobljene vode koja se skuplja i štete svoj ​​podrum . Isto tako , ako je vaš podrum sadrži tvrdo podnice , voda curi će se pojaviti kao tamne mrlje ili mrlje . Provjerite ispod parketa , i sigurno ćete otkriti oštećenje vodom . Da bi se spriječilo curenje vode koji dovode do oštećenja , popunjavanje mogućih pukotina u podu ili zidovima koristeći katranizirati ili žbuke .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070527.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.