Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Crna plijesan i vode Propuštanje u kući

curenja vode u kući mogu biti skupi , s povećanim račune za vodu i oštećenih zidova i stvari . Curenje također može rezultirati rastom crne plijesni , što može biti skupo ukloniti i uzrokovati zdravstvene probleme . Uzrokuje Srpski Srpski

Crna plijesan , ili Stachybotrys chartarum , zahtijeva vodu za rast . Curenje vode može uvesti dovoljno vlage u zidu da bi crne plijesni rasti i širiti se neopažen, prema knjizi " Home Rich , " by Gerri Willis .
Pitanja
< p > Nisu svi oblici crne plijesni su toksične , ali Stachybotrys chartarum je povezana sa zdravstvenim problemima kod ljudi koji su joj izloženi , uključujući alergijske reakcije i respiratornim teškoćama . Više crna plijesan u kući idužeizlaganje nastavlja ,gori su zdravstveni problemi mogu postati , prema knjizi " Nevada Nekretnine načelima i praksi , " Harry V. Eastlick .

rješenja

pronalaženju i ispravljanju curenje vode brzo je ključ za smanjenje rizika od crne plijesni . Nakon curenja vode , brišući vlažnim površinama s deterdžentom može eliminirati spore plijesni , ako su površine temeljito osušeno poslije. U najgorem slučaju , cijeli dijelovi spornu kuću morat će se razdvojiti i zamijenjena biti sigurnicrna plijesan je nestala .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070532.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.