Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Voda Šteta & Početna Osiguranje

Voda šteta jesloženo pitanje , kada dođe vrijeme da se napravi zahtjev sa svojim osiguravajuće društvo . Razmatrajući čimbenike šteta od vode i potencijalne radnje društva za osiguranje njegove moguće razumjeti odluku trebali poduzeti u vezi popravaka . Homeowner učinjenu štetu Voda

Akošteta je voda u bilo kojem obliku uzrokovane nemarom homeownerosiguranje će najvjerojatnije zanijekati tvrdnju . Primjer za to je iz svog doma u grijač off rezultiralo naglim cijevi ipoplava . Budući da je to bio vaš nemar koji je uzrokovao štetu to neće biti pokrivena .
Šteta Osigurana

Akošteta nije nastala zbog nepažnje homeowner ondaosiguranje tvrtka može platiti za štetu vode . Međutim , to neće platiti popraviti uzrok oštećenja . Ako se to dogodi, bitislomljena cijev za vodu u svoje kuće nego što će dugovati na popravak iz džepa . Prema Don Griffin u nekretnine nezgode osiguravatelja Association of America , " Općenito ,štete od vode će biti pokrivena , ali što god uzrokuje štetu - recimo, curi crijevo za pranje posuđa - . Ne može biti "
< br >
jeŠteta isplatitvrdnje?

Osiguravajuća društva će razmotriti ispuštajući svoju politiku ako se više politike poplava tvrdio u kratkom vremenskom razdoblju . To je zbog opasnosti od plijesni u razvoju , što je rezultiralo skupim isplatu za osiguravajuće društvo . Prema Kiplinger , " U studiji Odjela Kaliforniji osiguranje , 25 posto tvrtki odbilo obnoviti politiku kupaca koji je napravio jedan ili dva nonwater - odštetne zahtjeve u posljednje tri godine . " Izbjegavajte slanje u vodu štete zahtjeva , ako si možete priuštiti da platite za to se , to može dovesti u svoje osiguranje ispuštajući svoju politiku , što bi moglo koštatipuno više u dugoj vožnji .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070546.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.