Zaštopumpa Run AllTime

?Pumpa jesustav koji sprječava vodu od poplave podruma . Voda iz oluje može izgraditi u tlu oko podruma , cijediti i uzrokovati veliku štetu . Homeowner će se suočiti s mogućnošću poduzimanja skupe popravke . Iako to može bitiod vitalnog značaja za učvršćenje kuće s podrumom ,pumpa ostajeezoterična koncept za većinu homeowner . Kakopumpa Radovi

voda probija u pumpa preko odvodnog pločica . To mogu biti izrađene od gline ili perforirane plastične cijevi . Drain tile nakuplja vodu oko kuće ' je temelj da ga se ulijeva u okna jamu . Sump jame su obično širine 2 metra , a može sadržavati od 15 do 25 litara vode . Mehanizam pumpa se uključuje kadavoda dosegne određenu razinu , pumpa vodu u prizemlje i ispuštanja na cijevi koja vodi od kuće , obično u komunalni odvod.
Rezervne snage za a pumpa

sump pumpe su korisne tijekom olujnog nevremena . Međutim , ako postojipropust struje kao rezultat tog oluje , to će srušiti pumpu izvan pogona dok se struja vrati . Kuće u zamračivanje sklone područja treba pripremiti potpuno napunjena , pumpe baterije motorom kao rezerva .

Kao pumpe na baterije trknuti brzo ,vlasnik kuće , koji je često daleko treba razmisliti o sustavu voda - pogon . Operativnim putem usisavanja , voda pod pritiskom " vuče " iz vode iz okna jame . To treba 40 psi pritiska i koristi 1 galon vode javne ukloniti 2 galona vode okna , čime je preporučljivo za područja gdje suizvori vode vodotornjevi i bunari .
Periodičnog pregleda je važno

Godišnji pregledi i osnovno održavanje može spriječiti ili predvidjeti kvarove pumpa . Čvrsti pokrov nad okna jame je važno kako bi se osiguralo krhotine ne začepljuje dijelove ili zaplet plovak .

Crpke mogu nositi sa stalnim korištenje , ali rijetko korištenje također može dovesti do mehaničkog atrofije . Tijekom suhe sezone ,vlasnik kuće može odrediti pumpu za ' je funkcionalnost izlijevanjem vode u jamu kako bi vidjeli je li se ispumpava. On ili ona bi također trebali osigurati davoda odvoditi zapravo izbacuje van .
Kadsump pumpa radi kontinuirano

pumpe doesn ' t raditi kontinuirano osimpit stalno puni zbog duljeg kiše čarolija . Pumpa koja ' osvojio t isključiti osim ako ručno manipulirati može biti uzrokovan zaglavi plovkom ili krhotine začepljenje armaturu oko prekidača .

Plivajući ili prebaciti kvarova može biti s obzirom na veličinu sama pumpa . Minimalna širina okna jame je 18 cm i bude 22 cm dubine . Karter pit manji nego da je podložan češćim ciklusa pumpi , a za posljedicu česte uporabe neuspjeha .
Sprječavanju problema odmah od početka

sump pumpnih sustava trebalo imati odgovarajuću veličinu u kuću . Prevelike ili premaleSustav će uključiti i isključiti prečesto i pate mehanički kvar prije. Sump pumpe sa 1/3 konjskih rejtinga su pogodne za većinu kuća kao njihova prosječna dizanja sposobnost je 25 metara , a oni imaju kapacitet protoka od 25 litara u minuti .

Materijal od pumpa se također može spriječiti prerano nositi . Iako to košta više , kućište od lijevanog metala pumpa raspršuje toplinu bolje od jedne od plastike ili tankog metala .

Nächste Seite

Voda Šteta & Plijesan pospremanja

Postoje mnogi uzroci oštećenja vode u kući ili druge strukture . Poplava iz obližnjih vodenih bujaju na imovinu može uzrokovati teška oštećenja vode . Vodovodni problemi koji se javljaju u otvorenom vodenih linija , kao što su travnjak sprinkler sust

Více >