Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Što činiKeramičke pločice Kat Pop Up ?

Keramičke pločice sulijep dodatak kući , a također će se povećati vrijednost . Kad je većina kuće imaju kupaonicu ili kuhinju remodeled , dodali su keramičke pločice . Međutim , keramičkih pločica nije bez problema , a mnogi od njih se mogu identificirati . Izvijanje pločica

izvijanja pločica može se prepoznati po iskakanje ili klikom zvuk kada ste korak na njega . To jeprva faza . Kad je išao na kontinuirano će se s vremenom ili Split ili povući se iz podloga .
Ljepilo Izdanje

Kadpločica je postavio tamo možda nisu bili dovoljno ljepilo na jednom mjestu . Kroz šetnju i prirodnom trošenju ,ljepilo će se ispucati , a to crijep će zatim pop-up ili oslobađanje od podloga .
Krhotine

Krhotine ostavio iza sebe tijekom procesa pločica također može uzrokovatipločica za pop . Ono što se događa je dakrhotine pretvara u malu polugu , a kad je išao preko ove poluge će povući pločica od ljepila .
Objavljen Kat Screw

Povremeno , zbog prirodne rješavanju kući ,kat vijak ili čavao će otpustiti iz podloga . Opet , baš kao komad krhotine , ona djeluje kao poluga , te će prisiliti pločica za pop daleko od podloga .
Podloga savijanje

Ako Podloga počinje warp , što će također biti prenesena na crijep . Bez obzira na to koliko dobropločica je zalijepljen dolje , to će slijediti kat ; pritisci će postati prevelika ipločice će otpustiti iz podloga .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070568.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.