Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako ukloniti plijesan iz vode Soaked Wood

plijesan koja može rasti na vlažnim površinama od 24 do 48 sati , će se brzo proširila u vlažnim sredinama . No, čak i ekstremne izbijanja plijesni iz krovne propuštanja, poplava , visoka vlažnost i drugih oštećenja vode može biti eliminiran ako djelovati odmah . Uklanjanje plijesni iz malih područja vodom natopljenom drva easy.Things što vam je potrebno
Rukavice
slikareva maska ​​
Obožavatelji , Dehumidifier
spužvama i krpama
kantu bez amonijaka , ulje bora - based deterdžent i topla voda
kantu za dezinfekciju varikinu /voda ( 1 i 1/4 šalice izbjeljivač za svaki galon vode )
pokazati više Instrukcije Screenshot
1

prostor dobro .
2

Odbaci sve porozni materijali, kao što su Tepih , posteljina, tepisi , zavjese , namještaj i odjeću , pogođene plijesni . Nemojte riskirati s velikih predmeta, uključujući porozne izolacijskih materijala unutar pogođenih zidovima , koji ne može biti ispravno dezinficirane .
3

pustiti Masivne i neporozne stavke da se osuši prije pokušaja očistite ih . Nanesite deterdžent i topla voda liberalno , ribanje svih površina . Nekapodručje dobro osušite nekoliko dana prije dezinfekcije .
4

dezinficirajte površine s 10 postotnom otopinom izbjeljivača i vode . Usredotočite se na jednom malom prostoru u isto vrijeme , ostavljajućibjelilo potopiti u trajanju od 10 minuta prije ispiranja čistom vodom . Prelazak na sljedeću području i ponovite postupak sve dok svi kontaminirana područja su dezinficirani .
5

Dopustiteprostor da se osuši za dva ili tri dana prije obnove ili povratka kućanskih predmeta . Nastavak pravopisa problem spotova povremeno pljesnivim mirisima . Dezinficirajte uporni mrlje s 10 postotnom otopinom izbjeljivača .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070572.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.