Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako to Maknuti plijesni Nakon poplava štete

Prema Weather Channel , rast plijesni u domovima može imati brojne posljedice na zdravlje, kao što su vrtoglavica, problema s disanjem, glavobolje , alergije i gubitak pamćenja . Zbog tih zdravstvenih problema , bitno je da se uklonili plijesan nakon poplave . Spore plijesni potrebno samo 12 sati za klijanje i širiti u cijeloj kući . Kuće mogu imati veliki problema plijesni bez brzih removal.Things što vam je potrebno
Klin Srpski Utility nož
Bleach
kantu Screenshot Četka Screenshot Borate - temeljen deterdžent
Fan < br > HEPA vakuum
Dehumidifier
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Bacite suhozidom , papiri, pozadinu , hranu koja je dotaknuo poplavnih voda i ohlađene i smrznute hrane . Uklonite sve od svakoj sobi da uzmu tepih padding .
2

Podignite tepih od jednog kutu sobe s bar zagledati . Roll tepih gore i premjestiti na drugo područje od kuće . Narežite tepih padding u 4 - noga komada za jednostavno uklanjanje .
3

razrijedite 1 /4 šalice bjelila po 1 litri vode . Piling subfloors , zidovi , radne plohe i ormari s kistom .
4

Nanesite boratnom - based deterdžent u svim površinama i pustite da se osuši . Borat sprečava plijesni klijati . Postavite ventilator u sobi i otvorene prozore ako je sunčano vani da pomogne u sušenja .
5

odmotatitepison i vakuum s HEPA stroj . Provedite barem jednu minutu po kvadratnom metru tepih prostora . Ulijte vodu iz HEPA vakuum dolje vanjski odvod .
6

Postavite odvlaživač u sobi i držati ga na tjedan dana .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070574.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.