Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Proizvodi za vraćanje drvenom podu

svjetlucav parket imaju izgled luksuz koji mnogi vlasnici naći vrlo poželjno . Jedna stvar o drvo podnice da nije tako poželjno jeodržavanje . Mnogi proizvodi koji su trenutno dostupni na tržištu za vraćanje drveni podovi koji je izgubio svoj ​​sjaj . Pro Shot Industrijska Re - Newing Kat restaurator i Finish

Pro Shot Industrijska Re - Newing Kat restaurator i završiti jepetrokemijska -free formula opcija dostupna za obnovu drvenih podova . Ona ispunjava ogrebotina i dosadnim mjestima na ne samo zapečaćene drvene podove , ali beton , mramor , vinil , linoleum , terrazzo i škriljevca podnice . Formula industrijskom snagom ide na katu u dosljednosti vrlo sličan vosku . To je izravno izlivena novo podove i primjenjuje se u umjerenim kapute tijekom podu koristeći ili spužvu grimase ili lambswool aplikator . Produkt je zatim ostavljena da se suši tijekom 30 do 45 minuta . Jedna primjena proizvoda stvara sjajan finiš koji traje već mjesecima , iako koriste drugi sloj je prihvatljivo .
Pomladiti Kat Renewer Kit

pomladiti Kat Renewer Kit sustav koji uključuje i pomladiti Floor Renewer , čist i Revuve neutralnom poda čistač , mikrovlakana Mop Bonnet aplikatorom mikrovlakana Mitt i bonus bocu pomladiti Vlade i namještaja Renewer . Sustav ima za cilj ispuniti ne samo ogrebotine i vratiti podovi sjaj , ali i zaštititi tvrdo podnice od budućeg oštećenja .
Bona X Pilana Kat Refresher
< p >Bona X Pilana Kat Refresher jeprofesionalna netoksične na bazi vode Uretanska formula dizajnirana da osvježite izgled sve podu - voskom tvrdo etaže . Preporuča se za stambene i komercijalne uporabe . To osvježava glup , nosili drva iproizvoda pojačava šumi izvornu razinu sjaja . Proizvod ne ostavljaju iza sebe izgraditi, je ponovno coatable i to je GREENGUARD certificirani za unutarnje kvalitete zraka . Preporučuje se da se proizvod koristi uz Bona X mikrovlakana Applicator pisanje.


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070580.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.