Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Hrđa Preventivne metode

Rust je deka pojam za ono što se događa kada se željezo oksidira zbog vlage . Fizički rezultat obično je crvena u izgledu i čudan ili crumbly . Kada dođe do hrđe , tu obično je korozija materijala , što znači da je materijal doslovno će se jede daleko od hrđanja . Postupak je sličan kakomoljac izjeda stare tkanine . Hrđa jevelika neugodnost kada brigu o nekim metalima . Budući da je teško popraviti zahrđali nakon što je već počela ,najbolje djelo protiv hrđe jedobra obrana . Pomoću nekoliko jednostavnih metoda za prevenciju hrđe može ići dug put u borbi . Slikarstvo Srpski Srpski

goli metal skloni oksidaze , alioslikana površina nije . Pokušajte slikarstvo bilo goli metal želite zaštititi . To bi trebalo spriječiti bilo kakvu hrđu od formiranja . Boja također može bitiučinkovit način zaustavljanja mali problem hrđe . Boja područje gdje hrđa počeo razvijati . To bi trebalo zaustaviti širenje oksidacije .
Periodni pranje

Ova metoda se može činiti na suprotno od vode i vlage je ono što pomaže obrazac hrđe . Trik je u tome da se periodično pranje metala koji želite zaštititi , kao što podvozja automobila , će držati nakupljanje prljavštine iz zadržava vlagu protiv metala . Pokušajte oprati tlaka sa crijevom i uvjeritemetal je na otvorenom kako bi se potpuno osuši .
Vešplav

vešplav jeproces bojenja koriste na čelik za sprečavanje oksidacije , kolikonačin boje štiti . Vešplav , međutim , koristi se prvenstveno na puškama . Kemijska obrada vešplav daje Guns sjajni kozmetički izgled , a sprječava hrđanje i čips ili neki drugi koroziju pištolja završiti . Premaz jemasna kemijska obrada koja istiskuje vodu iz površini čelika .
Galvaniziranje

galvaniziranje jerješenje za sprečavanje hrđe , ali to je nešto rada intenzivni i mogu biti skuplji . Cink - oplata jeproces u kojem željeza ili čelik prevučen ili umočen u vruću mješavinu cinka koji se suši i otvrdnjava . Ovo se također naziva pocinčanog željeza ili pocinčanog čelika . Tin - oplata je sličan , ali koristi samo čelika . Lim je umočen u vrućem limenom smjesu , koliko se na isti način kao u cink- oplata .
Kontroling Vlažnost

metoda kontrole vlažnosti je na snazi ​​, ali ne uvijek moguće . Ovaj proces ovisi o tome gdje živite i što metalni predmet želiš zaštititi . Ako možete zadržati vlažnost razine niske oko tog objekta ili zadržati objekt udaljen od džepova voda stajaćica , rđa je vjerojatno da će bitiproblema .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070588.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.