Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Vlažnom podrumu rješenja

Nitko ne voli da se vrati kući i pronaći njegov podrum poplavljen . Voda u suterenu može dovesti do trajnog oštećenja podova i zidova , a da ne spominjem činjenicu da to može uništiti sve tamo , kao što je fotografija ili namještaja . By znajući što uzrokuje vlažnom podrumu , možete poduzeti mjere da se spriječe i osigurati svoj podrum ostaje suha i zaštićena . Žljebovi

Mnogi problemi podrum vode dolaze iz površinskih voda curi u sobu . Jedan primarni uzrok jezačepljen oluk . Zbog začepljenih oluka s lišćem i krhotine također može uzrokovati krovnih i zidnih štete , važno je da se tamo gore i da ih pokrasti svaki tako često . Spremanje podrum od daljnjeg poplava jeod koristi s tim temeljnim zadatkom .

Downspouts

To jedobra ideja da se ekstenzije na oluk downspouts . Dok jevlasnik kuće ne može mi se kao da joj downspouts proteže 10 metara udaljena od kuće , da jeudaljenost potrebna kako bi se spriječilo vode iz iscrpljujuće natrag prema temelja kuće . Ako ovo je mjesto gdjepuno vode dolazi iz ,proširena downspout mogao riješiti podruma vlage probleme ni u kojem trenutku .

Pukotine

Tijekom vremena , popločana područja koja dolaze sve do kuće može bitiuzrok mokrim podrumima . To je zato štokitom u raskrižju kolnika ikuća postaje puknut i istrunuo . Kroz ovaj otvor , kišnica može doći i poplaviti kat podrumu . Provjerite ovu raskrižje i popraviti sve pukotine u ljepilo koje su se možda dogodile .
Površinskih voda

kuće u kojoj je dvorište koje se spušta prema kući jeglavni kandidat za vlažnom podrumu . Površinske vode jednostavno odvodi prema kući i pukotine ili pukotine u podrumskim zidovima će pustiti vodu u poplava na pod . Najbolji način da se spriječi to je da imajudvorište nagnut daleko od svoje kuće , uzimanje vodenu površinu s njim . Mnogo puta , to se može postići s iskusnim planera, koji se kontura dvorište , tako da se spušta daleko od kuće .
Zatvorite It Up

Čak i ako se ne izravan poziv na kiši poplave podruma , držeći vrata i prozore u podrum otvoriti će neka vlaga podigne u sobi . To neće dovesti do poplavljene kuće , ali to će napravitipodrum vlažan i vlažan , što može dovesti do sve vrste vlage problema . Kalup , plijesni ipostupno uništenje bilo namještaj ili papira u podrumu može se pojaviti s visokim razinama vlažnosti .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070590.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.