Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Pravilno Obnova za vodu štete na tepihu & Drywall

Voda šteta je obično uzrokovana poplavama ili slomljenih cijevi , koje se zimi smrznuti , a zatim puca i curiti u kuću . To može uzrokovati veliku štetu , pa čak inajmanji od problema s vodom može uništiti tepih i suhozidom , koji su oboje porozna i može biti uništen izlaganjem vode . Uvijek biste se trebali zvati u vodu štete stručnjak planirati obnovu , i pokušati da se osuši sve riješiti što je prije moguće kako bi izbjegli izlaganje plijesni i plijesni . Tepih Obnova

problem s tepiha vode šteta je da se voda često dospije dolje u podno kao dobro . Čak i ako se suši tepih , taj curi voda može uzrokovati probleme ispod nje , a često ćete morati zamijeniti podloge , kao i dijelovima tepiha . Obično , ako jetepih ne čisti i suši se u roku od 48 sata , onda to treba biti zamijenjena . Vi bi također trebali biti vrlo oprezni prilikom isušivanja tepih , jer isušivanja tepih nepropisno može učiniti rastegnuti ili warp .

Stručnjak može savjetovati o različitim vrstama tepiha i kako ih najbolje isušiti , ali često ćete morati podići tepih s poda i postaviti navijača i odvlaživači po prostoriji da to isušuje , po mogućnosti jednako tijekom oštećenog dijela . Uvjerite secijela soba i podloga je suha prije ponovnom spajanju ili zamjene tepih , jer bilo zaostala vlaga će privući kalup . Akotepih je bio izložen bilo kakve zagađene vode , biti spreman da ga zamijeni , bez obzira što , jer to može predstavljati opasnost za zdravlje ako se i dalje . Da biste dobili osloboditi od manje opasne prljavštine , pokušajte parno čišćenje i usisavanje uz posipanje sodom bikarbonom .
Drywall Obnova

Ako suhozidom bio izložen vodi , to je važno da izrezati dijelove koji su bili pogođeni . To samo po sebi suhozidom Vjerojatno je uništen , a uklanjanje odjeljak pomoći ćezid diše , isušivanje bilo zarobljene vode i izbjegavanje daljnje oštećenje unutarnjeg zida i druge dijelove suhozida . Akosuhozidom izgleda jednostavno doći do promjene boje , a ne objesiti ili iskrivljen , onda vam svibanj biti u mogućnosti to vratiti šelakom materijala .

Nakon uklanjanja suhozidom i isušivanja unutarnji zid , možete staviti flaster naotvorenom područje, instaliranje novog suhozidom odjeljak s nekim Spackle izgladiti rubove . Zid će morati biti obojili poslije. Možete zamijeniti suhozidom s verzijom vodootporan ako se osjećate sklone .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070592.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.