Kako očistiti Nakon gotovog Podrum Poplave

? Podrum poplave mogu pojaviti nakon teških pljusak , uragan ili čak napravili backup kanalizacijskog sustava . Brzo čišćenje je važno , kao poplavne vode može imati položen fekalne materijal i bakterije iz prepunih kanalizacije u svoj gotovog podrumu . Počevši od poplava postupke čišćenje čim je sigurno da unesete svoje kuće također može pomoći spriječiti širenje plijesni . Plijesan može uzrokovati oči , nos i iritaciju kože i otežano disanje , prema Centara za kontrolu i prevenciju bolesti ( CDC ) . Poplava čišćenje zahtijeva uklanjanje mokre predmete iz podruma i temeljito čišćenje svaki površine koji je došao u kontakt s poplavne vode . Prvi koraci

ukloniti sav namještaj iz podruma , čim su se poplavne vode povukla . Postavite namještaj u garaži ili drugom natkriveni prostor da se osuši . Otvorena vrata i ladice za cirkulaciju zraka kroz bilo zatvorenim prostorima. Možda ćete biti u iskušenju da stavite namještaj na otvorenom na suncu. Iako ovo može bitidobra ideja za metalne ili plastične namještaja ,sunce može iskriviti i oštećenja drvenog namještaja . Tapecirani namještaj koji je natopljena floodwaters morati biti odbačena , ako to ne može biti temeljito očistiti i osušiti .
Uklanjanje oštećene tepih i zidovi Srpski Srpski

Tepisi i punjenje mora biti uklonjene s poda kako bi se omogućilo potpunu sušenje betona ili podloga . Budući da to može biti teško u potpunosti očistiti i dezinficirati tepih i padding , vjerojatno će vam trebati da se bacaju ove stavke . Lesonitu će također morati biti izbačen . Čak i ako wallboard izgleda sasvim u redu kad se suši , blato i kontaminanata probija u unutrašnjosti rubrike . Ako su zidovi opuštenost , izbušite nekoliko rupica na njih kako bi voda iscijedi prije nego što uklonite zidnih ploča . Izbaciti poplavljenom celuloze i stakloplastike izolaciju . Stiropor izolacije može hosed off i ponovno koristiti u nekim slučajevima .

Čišćenje Postupci

Lopata bilo blato ili krhotine na podu u kante . Fini sloj prašine će ostati , ali to može biti uklonjena kasnije tijekom intenzivniju fazu čišćenja . Čiste podovi, zidovi, ormari, aparat površine, sudoperi i vodovodne instalacije s mješavinom ½ šalice pranja deterdžent u 1 litri vruće vode . Nemojte raditi aparata ili peći dokelektričar je provjeriti ove podatke i utvrdio da su sigurni za uporabu .

Otvorene prozore i vrata i mjesto navijače u podrumu kako bi ubrzali vrijeme sušenja . Rekvizit otvorene ormara i vrata ormara dopustiti cirkulaciju zraka u tim područjima . Držite navijača trčanje za najmanje dva ili tri dana , čak i ako se čini da jepodrum je suh . Šanse su da mali džepovi vlage ostaju i možete izbjeći rast plijesni nastavljajući koristiti obožavatelje .

Operite tkanine i druge male , meke predmete , kao što su jastuci , u stroju za pranje rublja na ciklusu tople vode . Ako su ti predmeti imaju miris nakon pranja , možda želite raspolagati njima . Odmah obrišite blato od važnih fotografijama ili radova koji se ne mogu zamijeniti . Stavite kamenje ili utega u kutu novinama ili fotografijama da bi ove stavke na suho , bez uvijanja.

Kako Waterproof podrumom estriha Nakon voda šteta

Vode u podrumu je mučan i dugotrajan počistiti . Bez obzira na to koliki je šteta , važno je da se poduzmu mjere kako bi se spriječilo ponovno događa . Nakoncement Suteren je popravljeno , primjenjujući vodonepropusnu brtvila će ga zaštititi od vlage

Více >