Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Akcije uzeti za vodu štete u Mobile Home

Vode u mobilnom domu jefinancijski i osobno iskustvo pokušavaju baviti . Uz sjećanja i kolekcionarstvo koje su možda izgubili , strukturni popravci uzrokovane štete vode može biti skup i dugotrajan popraviti . Dok prevencija je uvijeknajbolje akcije poduzeti , nije svaka instanca je kontrolirati . Postoje neke stvari koje možete učiniti nakon što je činjenica da se popraviti štetu vode u mobilnom domu . Nazovite svog agenta

Ako imate mobilni dom pokrivenost ili čak iznajmljivača, osiguranje , obratite se osiguravajuće društvo prije uzimanja bilo kakvih radnji za vodu štete u vašem domu . Ovisno o uzroku oštećenja vode , što može imati pokriće da pomogne s bilo popravaka do stana ili naknadu za imovinu izgubljene ili oštećene . Vaš agent će također pružiti savjete za čiste - up postupke koji se neće miješati u bilo koji tvrde istraživanja . Ako je šteta velikih razmjera , fotografirati za svoje osobne potrebe.
Zaštitite svoje vrijednosti

Move osobne i vrijedne predmete daleko od mjesta s šteta od vode . Odmah postaviti odjeća , namještaj , tkanine i knjige da se osuši . Koristite navijača i smanjivanje vlage kako bi se ubrzao proces sušenja . Akovoda šteta je nedavno , te bi trebao imati nikakvih problema isušivanja svoje vrijednosti i da ih štiti ; Međutim , ako je voda je sjedio za tjedan dana ili više , mnoge od stavki može biti kontaminirano spore plijesni i treba baciti , ako su nesposobni biti temeljito očišćen . Ne koristite izbjeljivač ili štetne kemikalije za čišćenje organskih materijala . Posavjetujte se sa svojim agenta ili vašeg lokalnog odjela sigurnosti za sigurno kemikalija i postupaka za čišćenje .
Voda za uklanjanje

Uklanjanje viška vode od vitalne je važnosti u obnovi život prostor unutar vašeg mobilnog doma . Razmislite o zapošljavanju licencirani profesionalni nositi s vodom , kao i ubijanje bilo plijesni koje su se možda dogodile od oštećenja vodom . Stavite razmočene ili moldy materijale u čvrstim plastičnim vrećama za smeće kako bi se spriječilo zagađenje ostatak kuće , kao što je prijevoz izvan . Počnite tako da vam podigne tepih i uklanjanje poplavljenom padding ispod . Uklonite oštećeni suhozidom i izolaciju . Ne pokušavajte ponovno instalirati i stare materijale ; umjesto toga , kupiti nove stavke . Premjestiti namještaj van, ako je moguće i odvojiti jastuke i pokrivače dopustiti maksimalnu sušenje . Shop - VACS i tepih za čišćenje su najlakši način za uklanjanje viška vode iz tepiha i namještaja . Nikada nemojte koristiti svoj ​​vakuum , jer to može dovesti do strujnog udara .

Sanacije i restauracije

Važno je da svaki predmet se prije nastavka procesa obnove potpuno suhi . Ako su materijali još uvijek malo mokro , što će završiti s velikim plijesni kolonije koja će dovesti do skupih popravaka i čišćenja . Instalirajte novu izolaciju , suhozidom i tepih padding . Uzeti u obzir da je vaš tepih profesionalno očistiti kako bi spriječio rast plijesni prije nego ga reinstalirati . Dokle god je sve suho , popravke treba kretati glatko i da se možete vratiti u normalno stanje života . Izvođenje redovito održavanje i popravke brzo kako bi se izbjeglo buduće probleme na vodi .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070597.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.