Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako liječiti štete tepih Voda

tepih vode šteta može biti uzrokovana poplavama , razbila vodovodnih cijevi , ili bilo koji omogućuje voda riješiti na tepihu . Ostavljajući tepih oštećenje vodom ne liječi može dovesti do potrebe za zamjenu podova , kao i tepih , što može biti vrlo skupo . Evo kako se postupa s tepiha damage.Things što vam je potrebno
fan Pretraživati ​​ručnici Pretraživati ​​Vacuum
čistiju
Prikazati više uputa Screenshot
1

Traži područje tepih koji ima oštećenje vodom . To se obično radi tako primjećujem površinu od tepiha koja je tamnija i izgleda mokro .
2

presušiti višak vode odmah . Prije nego što se tretirati mrlje uzrokovane tepih šteta od vode , morate doći na suhom području kako bi se osiguralo podu pod tepih nije oštećen . Sušenje područje će spriječiti plijesan iz oblikovanja pod tepih , kao dobro.
3

Mjesto ručnici na vrhu vode spotova . Pokupiti vodu po koračni na ručnicima . Kada imate gornji suhom području , stavite ventilator s pogledom na mjesto vode i ostavite ga da se izvoditi na suho cijeli prostor .
4

vakuum tepih nakon što je cijeli tepih i slabljenja su suhi . < Br >
5

Mix vode i octa u kantu . Korištenje četka za ribanje , nanesite smjesu na štetu tepih vodu području . Možete četkom i nazad lagano za uklanjanje mrlja vode . Ocat rješenje također će ubiti bilo plijesni i bakterija u prostoru .
6

Dopustitepodručje potpuno osuši i ponovno ga vakuum . Ponovite postupak dok mrlja vode u nema, ašteta tepih voda više nije vidljiv .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070600.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.