Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Voda Šteta & Plijesan pospremanja

Postoje mnogi uzroci oštećenja vode u kući ili druge strukture . Poplava iz obližnjih vodenih bujaju na imovinu može uzrokovati teška oštećenja vode . Vodovodni problemi koji se javljaju u otvorenom vodenih linija , kao što su travnjak sprinkler sustava , ili u zatvoreni vodovod također dovesti do oštećenja vode . Potencijal za rast plijesni postoji u svim tim slučajevima , pogotovo kada neviđene površine se ne popravljaju , kao što su zid kadriranja ili subflooring . Temeljita kalup čišćenje je potrebno ukloniti ovu opasnost po zdravlje od područja . Razine vode problema

Najočitiji znak oštećenja vode javlja nakon velike poplave događaju . Ipak, ostali vlage problemi mogu postojati neviđeno ispod zida i podnih obloga ili u tavanima i puzati prostorima . Mali curi vodovod u tuš čvora , pod komode, ili oko vodenih linija za odlagališta i strojeva za pranje rublja stvoriti vlažan , vlažnu okolinu u zidu ili ispod pločica i linoleuma . Kondenzacija slabo izolirane vodovodne linije su još jedan izvor stalan vlage , pogotovo na linije opskrbe koje stavljaju tople i hladne vode vodovod jedni pored drugih . To su primarni mogućnosti za rast plijesni za početak .
Voda Oštećenje dijelova konstrukcija

celuloze i drvnih vlakana će biti značajno oštećen vodom , a česta su područja rast plijesni . Drywall je posebno osjetljiv na vodu oštećenja i plijesni , jer ima tendenciju da se upijaju i zadržavaju vodu s kojima se dolazi u kontakt . To vrijedi i za zid studs , stropne grede , podnih dasaka i šperploča obloga koje se često koriste u krovne konstrukcije . Drvo podršku pristaništa koriste u starijoj izgradnji kuće i podigli temelj kadriranje također su ciljevi za štetu vode , pogotovo kada poplave ili nepravilne ocjenjivanje predstavlja trajni potencijal za vodu za prikupljanje i oko temelja .
< Br > poplava Čišćenje Metode

University of California u Irvineu je usvojila program koji se temelji na uklanjanje i sanaciju elemenata vode oštećena se spriječio rast plijesni nakon velike poplave događaju . To uključuje uklanjanje vodu ili blato ostavio iza sebe , ribanje površine s deterdžentima i sredstvima za dezinfekciju , mokrom /kemijska vakuum na tepisima , a zamjene bilo koji zid , strop ili kat komponente koje su previše oštećena da se popraviti . Temeljito suhe i prozračite pogođenim područjima koriste vakuum i navijača nakon svih šteta je upućena . ( Referenca 2 )

Plijesan Čišćenje Preporuke

Agencija za zaštitu okoliša (EPA ) daje smjernice za kalup čišćenje . Iako ove Smjernice su pripremile za sanaciju plijesni u školama i drugim ustanovama ,EPA preporučuje korištenje smjernice u svakoj situaciji u kojoj voda upada je prouzročio štetu ili plijesni . Knjiga i radova mogu se zamrznuti ili liofilizirana da sadrži kalup . Tapecirani namještaj treba usisati s ekstrakcije vode stroj ili treba biti profesionalno očistiti ako je to potrebno . Zavjese trebaju biti oprana ili suho očistiti prema uputstvu . Linoleum , keramičke pločice i vinil podne obloge obrišite da bude suha i izbačen s deterdžentom i vodom . ( Reference 3 )
General Plijesan Čišćenje Savjeti

Bilo je teško , neporozan površinu treba temeljito očistiti razrijeđenom deterdžentom , pa čak i za dezinfekciju . Porozne površine, kao što su drvo i presvlake , treba usisati ili pomesti , potom suši se u potpunosti s smanjivanje vlage , navijača ili grijalice . Prije svega , bilo koji predmet koji je potpuno oštećen ili koje predstavlja očigledan rast plijesni treba baciti .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070602.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.