Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako to Utočište potopljena Podrum

Ako imate potopljena podruma , niste sami . Poplave , prema Federalnom Emergency Management Agency ( FEMA ) , jenajčešći od elementarnih nepogoda , čija je cijena Amerikanci preko 2 milijarde dolara godišnje u prosjeku . Nekoliko faktora će usmjeriti svoje napore popravak uključujući jeku poplavnih voda , u vrijeme trajanja poplava i opsegu vanjskih oštećenja . Pristup poplavljenom kući s oprezom . To je ono što vam je potrebno
gumene čizme
Gumene rukavice
crijevom Screenshot Prašina maska ​​iliN - 95 respirator
Prikazati više uputa Screenshot
1

Kontakt vaš agent osiguranja započeti proces tvrde . Prije početka bilo kakve popravke , dokumentirati sve interijera i eksterijera štetu s fotografijama . Inventar sve oštećene imovine.
2

Isključite vašeg doma struju i plin nakon što unesete svoj ​​dom . Isključite sve uređaje . Nosite gumene čizme , rukavice i masku ili po mogućnosti N - 95 respirator kako bi se spriječilo udisanjem plijesni ili drugih onečišćivača .
3

otvoriti vrata i prozore kako bi se omogućilocirkulaciju zraka i ubrzati proces sušenja . Ako imate pristup na prijenosni generator , koristite navijače da se presele zrak oko unutrašnjosti svom podrumu .
4

Uklonite prljavštinu i blato iz svog podruma . Zbog mogućnosti onečišćenja od kanalizacije i septičkih rezerva tenk , liječiti sav otpad koji ste uklonili iz svog podruma kao potencijalno opasni .
5

Crijevo niz zidove i podove ukloniti bilo koji zaostaje blato ili ostataka . Uklonite namještaj , prskanje dolje sve stavke uklonjene . Slijedite gore sa blagim rješenje od klora . Uvijek testirati na području neprimjetan prije primjene . Bacite podne obloge , što svakako ih inventar za Vaše potraživanje od osiguranja .
6

Clean kata s mokrom VAC ili grimase kako bi se spriječilo truljenje i plijesan . Brzina sušenja i dalje po trčanje odvlaživač . Koristite dessicants u područjima sa slabom cirkulacijom zraka , kao što su ormari apsorbirati višak vode . Dessicants su dostupni od svog home poboljšanje centra.
7

Uklonite sve zidne obloge , osobito one izrađene od vinila . Voda može postati zarobljeni unutar wallboards , stvarajući trajnu opasnost kalup .
8

Pregledajte wallboards za oštećenja ili mrlja . Zamijenite sve preplavljen glačanje i onečišćena izolaciju . Ako vaš podrum je obložena , zagledati dno panela od zida kako bi se omogućilo voda iscijedi i za panele da se osuši . Uklonite izolaciju što je potrebno. Koristite sredstvo za dezinfekciju u kućanstvu očistiti prostor iza wallboards ili lamperija .
9

Pregledajte vodovodne cijevi za znakova oštećenja . Isključite glavni ventil za vodu . Kontaktirajteprofesionalna popraviti oštećene cijevi .
10

Jeste električne aparate kao što su vaše bojler ili hladnjak profesionalno servisirati i očistiti . Vi svibanj želite pitati za procjenu u slučaju zamjene nudi jeftinija opcija .
11

Pregledajte vanjske zidove svog podruma . Popravite rupe ili druga oštećenja . Nakon što su zidovi su završili suši , primjenjuju se hidroizolacija spojeva na unutarnjim zidovima .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070606.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.