Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Poplava Čišćenje Postupci

Voda šteta dogodi lipoplave rezultat cijevi pauze unutar imovine , ili iz vode ulaska u kuću nazvanu crne vode , jer je kontaminiran s bakterijskim i fizikalne opasnosti . Čišćenje nakon crnog poplava vode zahtijeva dodatne mjere opreza protiv ozljede ili bolesti . Nakon što je sigurno da se vrati u poplava oštećene imovine , postupaka čišćenja treba započeti odmah kako bi se spriječio rast plijesni , bez obzira na vrstu poplavnih voda . Fotografija Šteta

Nemojte čekati za osiguranje podešavanje ili državnim tijelima na uvid štete prije postupaka čišćenja početi . Uzmi fotografije ili video na dokumentirati štetu za potraživanja .
Uklonite namještaj i stvari Srpski Srpski

Namještaj i predmeti moraju biti pregledani da se vidi što je spašavanje i ono mora biti odbačena . Sve što je popravljiv treba premjestiti na mjesto gdje se može čistiti i dopustio da se pravilno suho . U slučaju crne vode poplave , sve što je porozna i ako je voda bila u stanju potopiti kroz , mora se baciti zajedno s pogođenim elektronike i aparata .
Ukloniti parket
< br >

Sve podnice koja je prekrivena vodom će morati biti uklonjeni . Tepih , tepih padding , linoleum i laminatom proizvodi moraju biti uklonjeni . Pod- podovi izrađeni od iverice će morati biti uklonjen , gdje crna voda je bila prisutna .
Izrežite u zidove

Potražite vodene linije na svim zidovima pogođene poplavama i označiti rezanje liniju dvanaest centimetara iznad vodene linije . Odsjeći list stijenu od rezanja linije na podu , i ukloniti sve izolaciju iza zida za odlaganje .
Strukturna čišćenje

Nakon donji zidovi i podovi su uklonjeni , oni će morati biti izbačen čisti s otopinom bjelilo vode ili boraksa i vode kao učinkovitih dezinficijensa . Operite sva područja koja su bila mokra i iznad vodene linije . Koristite četkicu za izribati dezinficijens u kutovima i zglobova na zid studs i izloženi katu . Budite vrlo pedantan ukloniti prisutnost bilo kalup kako bi se spriječilo buduće rast . Uvedite navijača i otvorene prozore kako bi pomogao u temeljito isušivanja sva područja i kutove strukture .

Sigurnosnim procedurama

U slučaju crne vode ili gdje je čisto more je stajao u toplim uvjetima, poduzeti određene mjere opreza . Nemojte dopustiti davoda ne dođe u dodir s kožom , a pogotovo bilo rane . Osim nosi gumene rukavice , nose maske za lice kako bi se spriječilo udisanjem plijesni i bakterija . Nosite zaštitnu odjeću i šešire koji će se ukloniti na mjestu , kako bi se spriječilo stvaranje plijesni i bakterija se širi u druge čistom okolišu .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070621.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.