Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Unutarnja zaštita od poplava

Doživjeti zatvoreni poplava može biti skupo i može imati veliki utjecaj na vaš dom i vaše mentalno zdravlje . Sprečavanje poplavu u svom domu ima ulaže malo vremena i novca kako bi se osiguralo da ste smanjili svoje rizike doživljava zatvoreni poplavu . Obavljati redovito održavanje

Sprečavanje zatvoreni poplave može se provesti na različite načine . Akopojedinac doživljava zatvoreni poplavu oni mogu biti preplavljeni s panike i straha . Trebali bi napraviti plan djelovanja trebapoplava dogoditi , tako da se ne prevladaju s trenutnim tjeskobe .

Da bi se spriječilo zatvoreni poplavu trebali provesti home pregled na svoju ruku . Vi ćete želite početi na vrhu kuće i raditi svoj put prema dolje . Pregledajte krov i tražiti poderane ili nestalih šindre . Pregledajte vašu poriče i pobrinite se da vaše oluka su jasno i bez ostataka . Ako primijetite bilo problema s dolje poriče da ćete želite popraviti ili zamijeniti ih što je prije moguće .

Provjerite vaše kuhinje curenja iz slavine i stroj za pranje posuđa . Potražite na podu ispod sudopera za sve propuste ili vlažnim mjestima . Uvjerite se da su sve cijevi ugrađen sigurno . Provjerite sve kupaonice puknutih cijevi i pukotina u WC . Pobrinite se da su slavine ne curi i da tuš i kada slavine su sigurne i ne zahrđao ili napuknut . Provjerite za brtvljenje koja se nosi ili oslabljena . Akozatvorene pukotine istrošen , izvadite stari katranizirati i zamijeniti novim epoksi brtvljenje .

Provjerite svoj ​​podrum za bilo curenja po podu . Ako vidite malo curenje vode , što je uobičajeno u nekim starijim kućama . Možete obojiti zidove s bojom koja jebrtvljenje vode i vlage , kao i blok . Također možete pečat na dnu podu podruma s dokazom brtvljenje vode . Vi ćete želite kupiti daljinski upravljač koji se montira na vaš zid podruma . To su jednostavno i jednostavan za instalaciju , 9 - V - baterija-rukovođen senzori vode koja će alarm ako je voda otkrivena .

Pregledajte svoje suđe sve propuste i pobrinite se da su sve cijevi su sigurne . Provjerite svoj ​​spremnik tople vode za sve propuste , a ako vidite bilo kakvo curenje vode morat ćete se odmah jave licencirani vodoinstalatera .
Pazi za Posebne opasnosti

Možete biti proaktivan s drugim kućanskih predmeta , kao dobro. Ako je zima vrijeme onda će isušiti vaše cijevi koje osiguravaju vodu na svoj otvorenom crijeva . Pražnjenje crijeva će vam pomoći kako bi se spriječilo vode od smrzavanja u linijama i nanoseći im da se rasprsnuti .

Također možete spriječiti zatvoreni poplave brigu o vašem septičke sustava . Nakon septičku sustava poplava , to može biti u neredu i uzrokovati potencijalne zdravstvene probleme , kao dobro. Vi ćete želite sačuvati na vodi , a ne koristite za pranje rublja i kupanje u isto vrijeme . Također možete spriječiti poplave septičke pomoću septičku tretman jednom mjesečno. Tretmani su stavili u WC i pomoć za jesti septičku otpada .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070622.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.