Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Može tepih padding biti spremljeni nakon poplava

? Iako temeljito čišćenje i sušenje može ponekad spasiti tepih nakon poplave , to nijeslučaj s tepih padding . Tepih padding mora biti odbačena nakon poplave . Ona pruža savršeno okruženje za rast plijesni . Tepih padding

materijali od kojih je izrađen tepih padding zadržavaju vlagu i ne učinkovito suho . Isto tako , stvari se moraju ukloniti iz okoliša poplave i suše vani ili u dobro ventiliranom prostoru . To nije moguće s tepih padding , jer je bilo zalijepljen ili pribijen na podu .
Čišćenje tepiha

Iakotepih padding mora biti odbačena i zamijenjena , što može biti u mogućnosti spasiti tepih . Izvadite tepih i crijevo dolje van . Korištenje četka za ribanje , raditi bez fosfata čistač je u hrpu . Osušite tepih na otvorenom , po mogućnosti . Ako to nije moguće , osušite ga u dobro ventiliranom prostoru koji nije poplavljeno pomoću odvlaživač i mokro /suhi vakuum . Kadtepih osuši , sprej s dezinfekcijskim sredstvom i pustiti da se suha prije stavljajući ga opet .
Parket

S tepiha i tepih padding potpunosti uklonjena , suho kat ispod . Ribati ga s četkom i mješavinom izbjeljivača i vode plaćati posebnu pozornost na kutove i pukotine , gdje blata i mulja, može uklopiti . Slijedite s dezinfekcijskim sredstvom , a zatim ostavite da se osuši . Otvorene prozore kako bi se omogućilo prirodno prozračivanje . Izbjegavajte ubrzano sušenje s grijačima jer to može uzrokovati drveni podovi ispucati , Splita ili kopča .
Postava Zamjena

Nakonkat potpuno osuši , možete položiti novi tepih padding . Dajte podu dovoljno vremena za sušenje . Postava ljepilo neće držati vlažnom podu i instaliranje podstavu preko još uvijek vlažnom podu može omogućiti razvoj gljivica .
Plijesan

Zaštitite se od plijesni izloženosti kad čistite nakon poplave nošenjem N - 95 masku , rukavice i zaštitne naočale . Bez zaštite riskirate iritaciju kože , alergijske reakcije , infekcije, epizoda astme i drugih respiratornih problema . Plijesan predstavlja veći rizik za osobe s postojećih problema s disanjem .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070631.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.