Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako očistiti tepih u poplavljenom podrumu

poplava može iskaliti veliku štetu na kući . Jedan od najozbiljnijih sigurnosnih pitanja je da kanalizacija otjecanje može apsorbirati u infrastrukturu kući , uključujući i podrumu podnice . Tepisi su posebno osjetljivi na takve štete - što ponekad može biti tretirana , ali samo ako se pobrinuti u roku od 24 sata od oštećenja . Inače , najbolje je da se nekaosiguravajuće društvo brine o gubicima i ne riskirati sanitarne probleme u budućnosti . Upute Screenshot
1

Odlučite li se očistiti ili zamijeniti . Zamijenite tepih akotepih ima bilo kakav kontakt s otpadne vode . Također zamijeniti tepih ako je bio potopljen pod vodom dulje od 24 sati . Zamjena je potrebno za zdravlje i sanitarnih razloga .
2

Izvadite tepih . Na tepihu koji nije zalijepljen ili prikovan dolje , uzmi ga van . Za teške tepiha , dobili pile konje ili stolice pomoći poduprijeti ga , tako da je tepih može otjecati . Nakon iscrpljujuće ,tepih može biti dovoljno svjetla da se prevoze izvan za daljnje čišćenje . Bacite spužvu padding ispod tepiha - to se ne može očistiti
3

dezinficirajte tepih . . Nakon tepih je vani , stavi ga na tvrdu površinu , kao što su beton . Pokušajte to mjesto gdje će dobiti punu izloženost suncu. Uzmi rješenje dezinfekcija čišćenje i sprej cijelom tepihu . Rad na dezinfekcijska sredstva u s metlom . Isperite temeljito s crijevom .
4

Koristite mokro - suhi vakuum da biste dobili osloboditi od vode u tepih . Tada ga ostavite na suncu pustiti da se osuši . Važno je da se dobro osuši kako bi izbjegli plijesan . Ako morate uzeti tepih unutra , koristiti odvlaživač da apsorbira višak vlage . Jeste obožavatelja na kruženje zraka .
5

Prije postavljanja tepih natrag na podu podruma , pobrinite se da očistiti podnice sobi . Očistite s deterdžentom i izbjeljivač . Pustite da se osuši potpuno isključuje prije stavljanja tepih natrag na pod .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070641.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.