Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Trebam li koristiti topline ili Obožavatelji do suhu Podrum

? Podrumima možete dodavati prostora za prtljagu u svojoj kući , a ako jezavršio podrum , to vam može datimalo više životnog prostora . Većina podrumima su potpuno ispod razine tla , što ih čini osjetljiv na vlagu , plijesan , poplava i vlage tijekom cijele godine . Možete koristiti niz strategija , uključujući i topline i obožavatelja , kako bi isušiti podrum prilično brzo i lako , alimetoda može ovisiti o vanjskoj temperaturi . Ljeto Podrum Problemi

U toplijim podnebljima ,podrum može zadržati vlagu . Najbolji način da se to spriječi je koristiti odvlaživač za smanjenje vlage i potencijalnog rasta plijesni . Vlažna , topla vanjski zrak ulazi u hladnom podrumu i kondenzira na površini , ostavljajući ih mokra . Najviše su to vidjeli u podrumu bez odvlaživač . Sve osjeća vlažan i pljesniv miris će se uskoro .

Korištenje ventilator u podrumu ljeti se ne preporuča jer može privući u zraku od ostatka kuće i vani i stvoriti više vlage (vidi Referenca 1 ) . Grijač koristi u ljeto samo bi podrum topliji i uzrokovati više kondenzaciju nakon što je isključiti .

Držitepodrum zatvoren od ostatka vaše kuće i na otvorenom zraku koliko god je to moguće s čvrsto zapečaćena vrata i prozori te pokrenuti odvlaživač periodično tijekom najtoplijeg doba dana (vidi Reference 1 ) . Postavljen na timer da se kandidira za četiri do pet satidnevno jedobra ideja i da će eliminirati potrebu da ga stalno pratiti . Efficiencyvermont.org sugerira pokriva podrumske prozore blokirati neke od vanjske vlage , ako vam ne treba danje svjetlo dolazi u ( pogledajte Referentni 1 ) .

Zima Podrum Problemi
< p > Hladnije temperature vani su lakše da se bave. Odvlaživač nije potrebno ako jevanjska temperatura ispod 60 stupnjeva . Navijači i grijači nisu potrebni u zimi , osim ako želite toplinu za stambene površine u podrumu . Kondenzacija se još uvijek može razviti i stvoriti vlagu i vlagu , ako imate tuš ili vruće kadica u podrumu irazina vlage se povećava , baš kao što je to slučaj u kupaonici nakon vrućeg tuša . Napu ventilacijskog sustava , ako tuševa ili tople vode će biti uzrok vlage na regularnoj osnovi .

Poplavljenih podruma

Mnoge kuće će imatipovremeni potopljena podrum od neispravnosti pumpa ili kanalizacije i septičkih jama backup, u kišnoj sezoni . Za isušivanje mokri , potopljena podruma ,kombinacija navijača , grijači i sušila će suho cementa .

Prvo , eliminirati sve stajaće vode s mokrom /suhom dućan vakuumu ili grimase . Uklonite sve tepihe i druge predmete , kao što su vlažne kutije ili namještaja koje bi mogli staviti na otvorenom kako bi temeljito suha . Nakon štostoji voda nestala s poda , postavili obožavatelji ( pazećijedinica i plug nisu u vodi ) i pokrenuti fanove , rotiranje mjestima svakih nekoliko sati . Električni grijači mogu se koristiti samo jednomvećina od vlage je otišao od cementa . Obožavatelji će ga isušiti brže , ali grijači može raditi , također . Koristite odvlaživač stalno za nekoliko dana sa svih prozora i vrata zatvorena za temeljito uklanjanje vlage .
Imajući to Suhi

Kontinuirana poplave u podrumu može seispravi problema . Možda ćete morati dodati strehe korita ili promijeniti ocjenu svog dvorišta kako bi dobili bolju odvodnju (vidi Referentni 1 ) . Iznajmljivanje licencirani i iskusni građevinarom ako sumnjate da je to slučaj .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070646.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.