Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Postupak za smrt Carpet

Ako ništa učiniti u svojim tepisima sobama --- od zabavnih do prigristi samo hodanje --- neizbježno ćete morati nositi s tepiha mrlje . Kada su neki od najtežih mrlje neće reagirati na svoje najbolje napore za čišćenje , možda je vrijeme da se pigment umrljana područja , ilicijeli tepih . Za projekt ovako možete iznajmitiprofesionalni , ili napadajući ga sami . Uskladitepodudaranje boja

Boja može bitinajvažniji --- i najteže --- aspekt bojenje tepiha . Korištenje boje koji ne odgovara na ostatak vašeg tepiha i dalje će vas ostaviti ružan , obojenog licu mjesta ; uklanjanje obojenog licu mjesta jesvrha bojenje za početak . Stručni tepih Dyers ne kužne obavljati podudaranje boja na vašem tepihu . To će očito koštati novaca , ali može biti vrijedannešto trošak bi se izbjeglo da ponovo obojiti tepih nakon prvog pokušaja , ili da se u potpunosti zamijeniti tepih , jer se boje ne odgovaraju .

Ako ne možete budite sigurni da ste pravilno podudaranje tepiha u boji , a vi ne želite zaposlitiprofesionalnog za boju - odgovara vašem području , odlučite obojiti cijeli tepihnova boja .

nemojte zaboraviti da ne mogu obojiti tepih lakši od svog izvornog boje , kaostari , tamnije boje uvijek će se prikazati putem . Ili pravilno uskladiti svoj ​​tepih u boji ili odlučite obojiti cijelu sagu nijansu koja je barem malo tamnija od izvornika .
Očistiti tepih Srpski Srpski

vakuum i šampon tepih prije nego što pokušaj da se pigment . Prljavština , prašina i nečistoća će utjecati na način dye palicama na tepihu , a može promijeniti boju , ako pomiješana s bojom . Dopustitetepih kako bi se potpuno osuši prije bojanja .
Odaberite Metoda

Ovisno o ako bojenje mjesto ili mijenja boju cijelom tepihu , vaše metode mogu razlikovati . Tepih boje se mogu koristiti u tlaka prskalice , kao što su boje prskalice , a neki proizvodi dolaze u limenkama za prskanje . Ove prskalice su najučinkovitije za točkasto bojenje , kao što će morati kupiti dosta broj limenki i koristiti prskalica za dugo razdoblje da se pokrije cijeli carpeted području .

Za spot bojenje , također uzeti u obzir tepih dye palicama . Pokušajte miješanje boja palicama na komad papira kako bi provjerili što se boji što zapravo žele . Mokri tepih s običnom vodom i boje na licu mjesta kao što bojice na komad papira . Pomiješajte s četka za kosu , tepih četkom ili ruci . Počnite u sredini mrlja i raditi svoj ​​put kako bi se izbjeglo previše preklapanja s originalnom bojom okolnih mrlju . Miješajte dok se ne bojemrlja nestane

Ako bojiti cijeli tepih , koristi dye stroj s najlonskim vlaknima . ; možete iznajmiti ili kupiti tih strojeva iz većine hardvera ili home poboljšanje dućana . U najlonskim vlaknima će raditi na obojeni duboko u tepih , što za dugotrajnu , fade - otporne boje . Međutim , ako nemate iskustvo korištenja ove vrste strojeva , razmislite spot bojenja i zapošljavanjeprofesionalna .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070647.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.