Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Što tla trebate koristiti da se zaustavi vlažnom podrumu

? Mnogi razlozi postoje za vlažne podrume , uključujući tlu oko kuće . Na žalost , ovo je jedan od najskupljih i najtežih uzroka vlažnim podrumima za rješavanje . Kuće s tla sklona uzrokuje mokre podrume mora biti agresivniji u drugim rješenjima na mokrom podrumu problema . Tla i Mokro Podrumima

Tlo sastavljena uglavnom od gline može držati velike količine vode . Glinena zemlja može postati zasićena vodom nakon obilnih kiša ili tijekom proljetne rastopiti u teškim snježnim područjima . Voda u zasićena tla će vršiti pritisak na zid podruma . Bilo crack ili pukotinu u zidu će dovesti do curenja i vlažnom podrumu . Brtvljenje podrumski zidovi će usporiti dotok vode , ali rijetko će zadržati podrum potpuno suho .

Iskapanja svetlo oko podrumu obično nijeizvediva opcija , ali postoje alternative .

uređenje može spriječiti vodu iz zasićenje tla u blizini podrumu . Tlo treba nagib daleko od kuće tako da voda će pobjeći iz podruma , a ne bazen u blizini kuće i potopiti u zemlju . Prema web stranici inspectusa.com ,nagib 1/2 inča po podnožju će vam pomoći zadržati podrum suh .

Koristite ispunite prljavštinu povećati nagib travnjaku daleko od kuće . Pack tlo čvrsto i biljne trave . Ideja je stvoriti vodenu površinu će pobjeći , a ne upije u .

Ostale značajke krajolika oko kuće također mogu utjecati na vlagu u podrumu . Dok biljke i vrt područja pokraj kuće izgleda atraktivno , oni također omogućuju vodi da upije izravno u tlo pokraj podrumu . Najbolji krajolik za kuću skloni vlažnom podrumu ješiroka sod travnjak padu od zida kuće na području gdje ćevodu odvoditi dalje od kuće .

Kuće također treba provjeriti oluka . Oluke i downspouts služi istoj svrsi kao i nagnut teren oko kuće . Ideja je da se nose vodu daleko od kuće kako bi se spriječilo natapanje u tlu oko podrumu . Nogostupa i terase također treba nagib daleko od kuće .

Imajući podrum okružen glinenim tlima suhih jeizazov . Kuće mora poduzeti sve mjere opreza moguće kako bi se tlo iz postaje zasićena .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070648.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.