Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako bi vaše Podrum od poplava

najčešći načini voda može doći u svoj podrum su , akokanalizacija ili slivnici su prevladati kiše ili začepljen ipodni odvod rikvercu , ili ako postojipukotina u temeljnom podu ili zidovi vaša kuća . Dok temelj pukotine i procjedne kroz temeljnih zidova , ne smatra se ozbiljnim ili zdravlje opasne kao i ispust kanalizacije poplava , ni vode može uzrokovati značajne štete na svom podrumu tepiha , podova , ploča , suhozida i namještaj . Koristite jedan od sljedećih načina kako bi se spriječilo vaš podrum iz flooding.Things morat ćete Srpski hidraulički cement i vodu za brtvljenje boje ( za unutarnje brtve )
Metal rezač ; lakat priključak ; downspout proširenje cijevi ( za slivnik preusmjeravanje )
Dužina širokom cijevi da stane u ispust ( za slavina )
odvijači ( flat - edge i Phillips )
Mjerni štap
Hammer
velikih vodoinstalater je ključ < br >
pumpa Screenshot pokazati više upute Pretraživati ​​meliorativnim
1

instalirati " odvod " akovoda dođe u kroz podni odvod . Zajebi ili kap široku cijev u podni odvod , tako da se proteže iznad visine od poda . Voda od poplava ostat će u slavina umjesto da se širi u svom podrumu .
2

zaposliti stručnjaka za instalaciju aa kanalizacija nepovratni ventil . To će uzrokovatida protok vode od kuće . Ova metoda korekcije odvodnje je umjereno skupo ( $ 2500 do $ 5000 ) .
3

Isključite svoje downspouts iz ispusta . Izrežite Downspout oko stopala iznad mjesta gdje se ulazi u zemlju . Instalirajte lakat konektor na kraju rez , a zatim dodajte produžni cijev na lakat , tako davoda je usmjerena daleko od kuće .

Foundation procjednih Poboljšanja
4

zaposliti stručnjaka za brtvljenje zidova i podova , i izvan i unutar kuće . Možete smanjiti troškove popravka ako pečat zidove i pukotine u podovima sebe .
5

Instalirajte podna daska stražara . Oni djeluju u sprezi s unutarnje brtvljenje skupljati vlagu i ukloniti ga kroz odvod ili pumpa .
6

Ispunite unutarnje pukotine s profesionalne razreda brtvljenje , dostupna kroz vodovodne opskrbe trgovina . Slijedite upute proizvođača za sigurnost i korištenje , a ne koristiti brtvila u neprozračenim područjima svog podruma .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070652.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.