Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako odabrati Plijesan i Plijesan Sanacija usluga

Nakon poplave ili curenja vode u kući , jedan od najozbiljnijih opasnosti može biti kalup i plijesni . Neki oblici kalupa jednostavno napraviti alergije pogoršati i oštetiti pourous površine u vašem domu . Drugi, poput crne plijesni , može bitiopasna za zdravlje svoje obitelji . Kadkalup je opsežna , vrijeme je da zaposli stručnjake za pomoć ukloni problem . Upute Screenshot
1

Nađi izvor vlage i to prvo riješiti . Dok je uklonjenuzrok plijesni ili plijesni , zapošljavanje sanacijski tvrtka je samobacanje novca . Budite sigurni da provjerite pod podnih ploča kako bi bili sigurni da su oslonci ne trune i unutar suhozidom kako bi bili sigurnikalup nije stečen u svoje zidove .
2

Počnite sa svojim osiguravajuće društvo . Mnoge osiguravajuće tvrtke radije izvođače koji su radili s uspješno u prošlosti . Dobivanje popis potencijalnih izvođača iz osiguravajućeg društva je mnogo manje opasno, da se jednostavno odabiru imena iz telefonskog imenika . Još jedan dobar izbor za pronalaženje pouzdan kalup sanacije tvrtke je pitati prijatelje za reference . Ako živite u posebno mokrom regiji , prijatelji možda imaju iskustva s lokalnim tvrtkama .
3

Provjerite svoje zahtjeve državne licenci . Mnoge lokalne općine i države su specijalizirani licence za kalup sanacije zbognečistoća mora biti propisno odložiti . Pitajte bilo izvođače razmišljate o korištenju o njihovim licencama .
4

Potražnja dokaz o osiguranju . Vaš kalup i plijesni sanacije tvrtka bi trebala imati potvrdu o osiguranju garantira svoj ​​posao . Akotvrtka ne može ili neće pružiti dokaz o osiguranju , pronaći drugu tvrtku .
5

dobiti nekoliko pisane procjene . Pazi na način na koji tvrtke inspektor priprema procjenu . Je li provjeriti podnih ploča , ukloniti neke od suhozida provjeriti unutar zidova ili ukloniti neke od stropa provjeriti temeljni štete na svoj krov ? Uvjerite se da je inspekcija je temeljita i identificira sve web stranice koje će vam trebati da se liječi .
6

Pitajte akoprocjena jednostavno uključuje uklanjanje gljivica i plijesni ili ako će uključivati ​​popravak vaš dom . Neke tvrtke samo izvadite iz kalupa i natjerati vas da se pronaći neki drugi ugovor za obnovu oštećene dijelove vašeg doma .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070658.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.