Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako zadržati poplavne vode iz kuće

Imajući poplavne vode iz svog doma je bitno za očuvanje svog doma od uništenja uzrokovanog poplavama . Iako ne postoji siguran način da se zaštitili od poplava , možete poboljšati svoj dom šanse za preživljavanje netaknuti . Upute Screenshot
1

Seal sve zračnih cigle u vašem domu . Koristite posebnu zaštitu od poplava za brtvljenje , kao što je poplava Sentry , kako bi ostvarili taj zadatak . Svakako prilikom stavljanja ove brtve na svog doma da ne ostavljaju praznine . U stvari , svatko može prekritidrugom kako bi se uklonili sve praznine između pečata na cigle . Ovi tuljani lako odvojiti od kada se voda povukla .
2

Mjesto poplava barijere protiv svih vrata i prozora od kuće . Možete kupiti ove prepreke na brojnim home poboljšanje trgovaca , kao i bilo koji online poplava barijere trgovac . Oni pružaju hermetičan pečat oko vrata i prozore kako bi se spriječilo poplavne vode na leći doma .
3

Plug umivaonika i odvodne kanale. Poplavnih voda može cijediti kroz umivaonika i kanalizaciju , tako prisiliti da teče natrag prema izvornom odredištu , priključite svaki sudoper i odvod u svom domu u vodu . Trgovački razreda čepovi su najbolji jer su proširiti tako da odgovara veličini cijevi .
4

Postavite zid vrećama pijeska na obodu svog doma . Mnogi ljudi čine pogrešku stavljajući vreće s pijeskom izravno protiv osnivanja doma , ali želite zadržati vodu iz ikada dosegnuvši svoj ​​temelj . Dakle, dok je ove sigurnosne izrazito radno intenzivna , slagati vreće s pijeskom nekoliko metara dalje od strukture svog doma , ih piling nekoliko metara iznad očekivane razine od poplavnih voda . Budite sigurni da se postroje puni opseg svog doma tako da voda ne uvlačiti drugdje .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070661.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.