Domaći Plijesan čistiju za beton

Beton jejednostavan za čisti površine koje se ponekad mogu razviti plijesni . Iako postoji nekoliko prodajnih proizvodi za čišćenje koji su sigurni za betonskih površina , one mogu biti skupi i preskupi za naše proračune . Umjesto toga , napravite svoj vlastiti low - cost otopinu za čišćenje koji će učinkovito ubiti kalup i plijesni , bez štete za betonsku podlogu . Ocat

Ocat radi za čišćenje , dezinfekciju i deodorize betona , kao i ubiti spore plijesni . U sprej bocu , pomiješajte rješenje od dvije šalice tople vode , jednu šalicu destilirane bijeli ocat . Sprej izravno na kalup , i ponoviti dnevno , sve dok kalup je otišao . Alternativno , umočiti četku ili krpu u ocat rješenje , i pročišćavati daleko kalup da ga odmah eliminirati . To je također dobro radi kao sve namjene, sredstva za čišćenje svih betonskih površina .
Bleach

Bleach također dezinficira i čisti kalup od betonskih površina . U sprej bocu , pomiješajte rješenje od dvije šalice vode , jedna šalica klorirane tekućine izbjeljivač . Sprej izravno na kalup dnevno , sve dok kalup je otišao , ili ribati i dalje s kistom ili krpom .
Soda za pečenje

Pečenje soda također radi kao otopinu za čišćenje za čišćenje plijesni na betonskim površinama . Zrnate teksture radi savršeno s ribanje četkom za čišćenje daleko ostatka plijesni . Poprskajte pljesniv područje sa svjetlom magla vode , a zatim pospite sodom bikarbonom . Dodajte malo bijelog octa i piling s četkicom za razbiti i ubiti spore plijesni . Ponovite koliko je potrebno dok svi kalup je otišao .
Amonijak

Amonijak i dezinficira , čisti i ubija spore plijesni na betonu . U sprej bocu , pomiješajte dvije šalice vode sa šoljom ne pjenjenje amonijaka . Sprej na kalup dnevno , sve dok nije nestao , ili koristiti četkicu za izribati betona dok sve kalup je otišao .

Kako isušiti poplavljenom parketa

Čišćenje nakon poplave treba vremena i truda . Iako je primamljivo za korištenje prisilno zraka da se osuši sve , Parket treba sušiti prirodno nakon temeljite cleaning.Things morat ćete Srpski četka za ribanje kantu Screenshot Slatkovodni deterdžen

Více >