Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Plijesan Liječenje poplavljenom podrumu

Zabrinut kalup u svom podrumu sljedećem poplava ? Prema Phillip Fry, Certified plijesni inspektora , Certified kalup Remediator , Certified okoliša tehničarka , i autor pet knjiga o problemima plijesni ,potencijal za probleme proteže daleko izvan samog podruma .
" Podrum plijesni može lako preraste u unutrašnjost podovima i zidovima iznad ", rekao je Fry . " Osim toga , u zraku spore plijesni iz podruma plijesni može putovati u zračnim strujama prijeći zagaditi cijelu svoju kuću i svoju grijanje /hlađenje opreme i vodova . " Opasnosti od plijesni

nužan dio prirode , plijesni razgrađuju mrtvu organsku tvar , kao što su lišće i biljke . Međutim , kada je dopušteno da rastu u zatvorenom prostoru , plijesni uzrokuje probleme . Maleni spore plijesni koje koriste reproducirati , nevidjeno ljudskim okom , lebde u zraku .

Ako one spore napraviti svoj put u ljudski dišni sustav , što može dovesti do bolesti i pogoršati simptome alergije . To je razlog zašto je bitno slijediti određene procedure prilikom čišćenja poplavljenom podrumu .
Na vlastite vs Najam Pro Srpski Srpski

čišćenje i sušenje područje tako velika kao podrum može lako preplaviti kuće . Pri zapošljavanju izvođača radova za zadatak , svakako provjerite reference , pitajte akoizvođač ima iskustvo koje se bave s plijesni , i pobrinite se da slijedi preporuke Agencije za zaštitu okoliša .

Ne pokušavajteclean- up na svoj ako kanalizacijskog ili drugog kontaminirane vode uzrokovalaštetu , ili ako imate zdravstvenih problema koji bi mogli pogoršati izlaganjem .
Postupak

To ne može biti moguće temeljito očistiti neke stavke koje su natopljene u poplavi . Ako je to slučaj , baciti tih predmeta daleko. Međutim , predmeti s sentimentalnu vrijednost može biti popravljiv , pa razmislite govoreći sa stručnjacima ako su obitelji heirlooms pogođeni .

Kako bi spriječio rast plijesni na stavke u poplavljenom podrumu , to je imperativ da ih početi sušenje u roku od 24 do 48 sati .

Započnite ribanje kalup off tvrdim podlogama pomoću deterdženta i vode . Ostavite da se potpuno osuši .

Drywall može se pojaviti da se suši dobro , ali ako je bilo mokro za više od 24 sata , rast plijesni vjerojatno se već odvija iza suhozida , a možda je u podlozi drva . To je najbolje ukloniti ne samo za područje suhozidom koja je bila mokra , ali i najmanje dvije noge izvan nje.

Nemojte slikati ili katranizirati moldy površine . Očistiti kalup i osušiti površine prije bojanja . Boja se nanosi preko vlažnih površina je vjerojatno da će oguliti .
Zaštitite se

Većina hardvera trgovinama prodaju N - 95 respiratore , koji susjajan način da se izbjegne disanje u kalup ili spore plijesni . Maske zamka većina spore plijesni i spriječiti ih da uđu . Da bi se izbjeglo dobivanje kalup ili spore plijesni u vašim očima , nose naočale , bez otvora za ventilaciju . Nosite rukavice kako bi izbjegli dodirivanje kalup ili moldy predmete sa svojim golim rukama .
Završni sjaj

Kako možete utvrditi da li ste temeljito očistiti potopljena područja ?

Sve vidljive kalup treba nestala i nema pljesniv miris mora ostati . Pregledajte sve očistiti područja kako bi bili sigurni da nema znakova oštećenja vode , pazeći da tražiti znakove plijesni ponovni rast .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070665.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.