Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako to Utočište Water - Oštećeno tepih

U mnogim slučajevimatepih vode oštećena se ne može spasiti . Na primjer , nehigijenskim ili crne vode poplave obično čini popravljajući vodi oštećene tepihe opasni zbog opasnog rast bakterija . Ako možete odrediti da samo sanitarne vode oštećene tepih , i da djeluju brzo , možete popraviti mokri tepih i dalje ga koristiti . Akotepih je krhko ili jestarinski, nekaprofesionalna restaurator nositi popravak process.Things što vam je potrebno Screenshot zahvaćanja vode vakuumu Screenshot Obožavatelji
Dehumidifier
Prikazati više uputa

1

brzo Zakona . Morate početi popravak vodom oštećene tepihe roku od 1 do 2 dana od štete nastao , ili će vam trebati da se bacite na tepih zbog širenja bakterija i plijesni . Uklonite sve namještaj s površine tepiha . Zabraniti promet na tepihu na minimum kako bi se smanjila mogućnost trajnog oštećenja na tepihu i njegovu potporu .
2

dehumidify sobu kako bi zrak suh i inhibira rast bakterija . Ako je vrijeme sunčano , otvoriti sva vrata i prozore kako povećati cirkulaciju zraka . Koristite veliku odvlaživač , kao i navijači za ubrzavanje sušenja zraka, pod i tepih .
3

Izvadite čavlić traku za pristup temeljne slojeve tepihu . Većina restauratori preporučiti odbacivanje vode oštećene tepih prateći , padding ili jastuk i instaliranje novog osigurati sanitarne uvjete .
4

Operite tepih pomoću crijevo ako ste liječenje tepih van . Ako vremenski uvjeti sunčano i ne previše vlažno , suho tepih van . Ako liječenje tepih iznutra , koristiti vakuum ekstrakcija vode temeljito apsorbiraju vodutepih drži . Ovisno o stupnju apsorpcije i oštećenja , kao i debljini tepiha i njegovih temeljnih slojeva , to je segment u procesu restauracije može potrajati i do 12 sata . Podignite tepih kako bi ubrzali proces sušenja .
5

temeljito usisati ili pomesti tepih , ali tek nakon što je potpuno suho . Nanesite sredstvo za dezinfekciju na obje strane tepihu kako bi se smanjila mogućnost rasta bakterija i gljivica . Imajte na umu da primjena dezinficijensa može inhibirati učinke mrlja otporan i vode otporan na tretmane .
6

šampontepih s komercijalni razreda šamponom . Nanesite šampon kružnim pokretima , pomoću spužve , i liječiti samo mali kvadraturi stana na vrijeme , rad od vrha do dna . Temeljito osušite tepih na suncu ili povišen u isušuje sobi .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070668.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.