Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako ukloniti kalup od beton

Plijesan može izazvati vrlo ozbiljne zdravstvene probleme , pogotovo ako pate od respiratornih problema ili alergija , tako da je vrlo važno da uklonite kalup od površinama kao što su beton . To nije neuobičajeno pronaći plijesni na betonskim površinama u mjestima kao što su u podrumima, prilazni putevi i garaže . Plijesan je svuda oko nas, 24 sata dnevno u obliku spora u zraku , baš kao i biljnih sjemenki , koje mogu sletjeti na površinu i rastu i množe se u ono što mi vidimo kao ružan kalup . Zbog potencijalne zdravstvene opasnosti od izloženosti plijesni , važno je voditi brigu o plijesni situacije čim je discovered.Things što vam je potrebno
plastičnu foliju
četka za ribanje
Bleach Srpski sapun ili čišćenje deterdžent
Dust prikriti
gumene rukavice
Jednokratne krpe
fan Screenshot teške uvjete trash bag ( s)
Prikazati više uputa
1 < p > od plijesni uspijeva u vlažnim sredinama , pokušati pronaći izvor vode koji uzrokuje plijesan na betonu . Često puta , prekomjerne vlage u podrumima je zbog vlage , u tom slučaju vam svibanj trebate kupiti odvlaživač kako bi se smanjila opasnost od budućih problema plijesni .
2

zabrtvila boravak s plastične folije na spriječiti širenje spore plijesni . To uključuje brtvljenje vents, unos , vrata i drugih izlaska bodova . Otvaranje u blizini prozora i postavite ventilator koji upućuju na otvorenom puhati bilo u zraku spore plijesni vani . Isključite sustav HVAC .
3

Stavite na gumene rukavice i masku za sigurnost . Sada vrijede neki sapun kućanstva ili deterdžent za pljesnivi betona , a zatim temeljito izribati području izvršiti s četka za ribanje . Očistite što više kalup moguće uz čišćenje deterdžentom ili sapunom .
4

nanesite mješavinu od četiri dijela vode i jednog dijela bjelilo na pljesnivi betona dezinficirati područje . Počistiti višak izbjeljivač i sredstva za čišćenje s jednokratnu krpe .
5

Dopustitebeton potpuno suh . Možete koristiti ventilator kako bi se ubrzao proces . To je izuzetno važno temeljito osušite mjesto da biste dobili osloboditi od svih vlage , jer kalup treba vlage rasti .
6

zbrinuti gumenim rukavicama , koriste krpe , plastične folije i bilo koji drugi materijal koji se koristi tijekom čišćenja obraditi u heavy - duty smeće vrećicu . Nemojte nositi vreću za smeće po kući , jer to može širiti spore plijesni i na druga područja vašeg doma . Umjesto toga , upotrijebite najbližu izlaz ( ili prozora ) staviti vreću za smeće van . U tom trenutku , trebali biste uzeti kalup ispunjen vreću za smeće do najbliže odlagalište što je prije moguće .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070679.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.