Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> poplava štete >> Content

Kako biste spriječili pojavu pljesni Nakon voda šteta

Plijesan može bitiopasnost za zdravlje , pogotovo za ljude koji pate od alergija ili astme . Osobe s oslabljenim imunološkim sustavom ili kroničnih plućnih problema mogu biti osjetljivi na plijesni infekcija . Nakon poplave ili curi , plijesan će rasti quickly.Things što vam je potrebno Pretraživati ​​navijače Pretraživati ​​deterdženta Screenshot Bleach Srpski četkom
Gumene rukavice
Zaštitna oku nositi Srpski Srpski Show Više Upute
Sprečavanje plijesnima
1

otvorene prozore i vrata kako bi se isušiti vlažna područja . Postavite navijače da cirkuliraju zrak i pomoćipodručje isušiti brže .
2

temeljito operite bilo mokro stavke s deterdžentom i čistom vodom . Stavke treba oprati u roku od 24 sata od postane mokro . Bilo porozne predmeti koji se ne mogu očistiti i osušiti u potpunosti , kao što su namještaj , treba ukloniti . Tepih , tepih padding i suhozidom koja je postala mokra treba ukloniti .

3

operite površine s bjelilo i mješavine vode . Koristite više od 1 šalicu bjelilo do 1 galon vode . Budite sigurni da nose zaštitnu oka trošenje i neporozne rukavice . Koristite oštru četku ribati područja čista .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1016070683.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.